Головна Новини Дозвілля діти Як сприяти розвитку мозку у дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Як сприяти розвитку мозку у дітей

Незважаючи на всі сучасні технології, читання залишається ключем до навчання і має важливе значення для розвитку мозку малюка.

23 грудня 2020, 11:51
Поділіться публікацією:


Як сприяти розвитку мозку у дітей

Фото: 1zoom

Часто батьки помилково вважають, що їм потрібні останні електронні гаджети, щоб допомогти дітям отримати базові навички читання, перш ніж вони почнуть ходити в школу. Однак те, що насправді потрібно дітям — це час і увага батьків, які говорять, читають, співають і грають з ними. Чим більше мама взаємодіє зі своєю дитиною в більш тісному зв'язку, тим краще і швидше розвивається і росте дитячий мозок.

Причина і наслідок

В якийсь момент всі діти вивчають для себе таку гру — кидати їжу за борт свого стільчика і дивитися як мама або тато забирають її. Це все причинно-наслідкові зв'язки і вивчення сталості об'єкта. Діти люблять бачити який ефект створюють їх дії і можливість повторно провести це знову і знову.

Вода

Сенсорний досвід заспокійливої води може допомогти підвищити розвиток мозку. Для отримання додаткового бонусу, приймайте ванну з дитиною, щоб максимізувати дорогоцінний контакт шкіра до шкіри.

Запахи

Надаючи малюкові вивчення різних ароматів, ви таким кумедним способом стимулюєте розвиток мозку вашої дитини. Спробуйте застосувати лосьйон з лавандою під час нічного масажу або поїхати в ботанічний сад, щоб вловити запахи квітів.

Гендерна різноманітність

Дослідження показують, що, незалежно від культури, чоловіки грають з дітьми інакше, ніж жінки, і діти виграють від обох видів гри. У той час як жінки мають тенденцію обніматися з малюком, чоловіки, як правило, піднімають дитину вгору і імітують рух гойдалки.

Розмова

Спілкуючись з вашою дитиною, ви допомагаєте їй розвивати свій словниковий запас, навіть в стадії дитинства. Батьки повинні розуміти, яке повідомлення відправляє їм малюк своїм плачем, наприклад. Дослідження показали, що кількість слів, які дитина вивчить у віці до трьох років, безпосередньо залежить від того, скільки слів говорять батьки вдома.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини