Головна Новини Дозвілля діти Усиновлення в США: міфи та реальність
commentss НОВИНИ Всі новини

Усиновлення в США: міфи та реальність

Той факт, що більш 18 000 американських сімей успішно всиновлюють новонароджених дітей в Сполучених Штатах щороку, спростовує поширене помилкове уявлення про те, що усиновлення на національному рівні є складним, трудомістким, дорогим і ризикованим процесом.

7 січня 2021, 17:42
Поділіться публікацією:

Більшість сімей успішно усиновлюють дитину протягом двох років після початку процесу. Вартість внутрішнього усиновлення варіюється в широких межах: від 10 000 $ до 40 000 $. Згідно з опитуваннями, які щорічно проводить Adoptive Families, середня загальна вартість усиновлення всередині країни становить від 25 000 до 35 000 $ - що, як правило, значно менше, ніж міжнародне усиновлення.

Усиновлення в США: міфи та реальність

Сім я. Фото: slavasev.ru

Усиновлення всередині країни перевершують міжнародні

Хоча в даний час в США щорічно проводиться менше усиновлень в порівнянні з 35 роками раніше, національне усиновлення не згасає. Насправді, більшість американських сімей всиновлюють дітей всередині країни набагато частіше, ніж на міжнародному рівні.

Сьогодні майже кожен аспект усиновлення відрізняється від того, що було в минулому. У приватних агентствах з усиновлення замість того, щоб просто призначати дитину для усиновлення без будь-якої довідкової інформації, майбутня прийомна сім'я дитини тепер зазвичай зустрічається або розмовляє з біологічною матір'ю дитини. Біологічні батьки мають право вибирати, яка сім'я усиновить їх дитину.

Перевірка на міцність

Усиновлення — найважливіше рішення, яке ви коли-небудь приймали. Пам'ятайте — це на все життя, адже дитина — не іграшка, не можна спробувати і повернути ї її назад. Вам слід готуватися до можливих труднощів, з якими ви зіткнетеся — адаптація дитини у новій сім'ї проходить індивідуально у кожного. Діти, виховані в дитячих будинках, особливо уразливі, у них відсутня соціалізація, навички комунікації і навчити їх орієнтуватися і жити у великому відкритому світі — ваше завдання.

Раніше "Коментарі" писали про те, що Казахстан припинив прийом заявок з США на усиновлення дітей





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.parents.com/
comments

Обговорення


Новини