Головна Новини Дозвілля діти Сучасні технології для зв'язку з бабусею і дідусем
commentss НОВИНИ Всі новини

Сучасні технології для зв'язку з бабусею і дідусем

Дедалі більше додатків, веб-сайтів та ігор пропонують можливості для міжміських дідусів і онуків, щоб вийти за рамки розмови та займатися віддалено освітньою діяльністю та грою

29 грудня 2020, 10:24 comments1028
Поділіться публікацією:


Сучасні технології для зв'язку з бабусею і дідусем

Фото: family.24tv

Нові сучасні технології здатні побудувати міцні відносини між поколіннями — прабатьками та онуками, підвищити сімейні цінності, допомогти дітям краще пізнати своїх дідуся і бабусю, історії їхнього дитинства і юності. Це також добре і для бабусь з дідусями, тому, що за допомогою вивчення сучасних технологій, вони мають соціальне життя навіть на пенсії, а також розвиваються інтелектуально і отримують задоволення від спілкування з онуками.

Засновники Kindoma працюють над кількома додатками, які додають зручні для дітей заходи для відеодзвінків. Діти старшого віку, можливо, віддадуть перевагу створювати свої власні історії з бабусею і дідусем. Онуки можуть запросити своїх бабусь і дідусів або інших користувачів Storybird для спільної роботи над історією, а потім отримати готову книгу у пресі.

Для бабусь і дідусів, готових ризикнути і потрапити в абсолютно новий світ, Minecraft може бути чудовим варіантом. Гра містить різні види блоків для зведення будівель та інших споруд; гравці можуть запрошувати друзів і членів сім'ї, щоб грати у віддаленому режимі. Гра охоплює творчість і спілкування, тому може бути дуже продуктивною діяльністю між дітьми та прабатьками.

Способи для дідусів, бабусь і онуків у режимі Online

Kindoma Storytime: додаток для iPhone / IPad дозволяє користувачам читати історії під час відеочату. Безкоштовний додаток поставляється з доступом до 10 книг. Після цього користувачі можуть купувати історії індивідуально або по підписці. Книги спрямовані на дітей від трьох років до шести років.

Storybird: дозволяє користувачам писати історії, використовуючи ілюстрації художників, розвиваючи власну фантазію. Після створення безкоштовного акаунта, дитина може почати розповідь і запросити прабатьків співпрацювати. Готову книгу можна купити в різних форматах: скачати, м'яка обкладинка, тверда обкладинка, а потім надрукувати і відправити бабусі в подарунок.

Слова з друзями: це безкоштовний додаток дозволяє користувачам грати у гру в стилі "Ерудит" з віддаленими противниками. За допомогою батьків, діти можуть отримати доступ, щоб грати зі своїми бабусею та дідусем. Вікно чату дозволяє обмінюватися повідомленнями під час гри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини