Головна Новини Дозвілля діти Стилі материнства: а яка мама ви?
commentss НОВИНИ Всі новини

Стилі материнства: а яка мама ви?

П'ять основних стилів материнства або яка вона - сучасна мама

8 січня 2021, 12:21
Поділіться публікацією:

П'ять найпоширеніших образів сучасної мами, серед яких ви обов'язково впізнаєте себе.

Стилі материнства: а яка мама ви?

Бізнес-мама. Фото: GettyImages

Мама - модниця

Виділяється серед інших мам, починаючи новими замшевими черевичками і до кінчиків французького манікюру. Вона підкована відповідно до трендових течій та палітри кольорів, тим самим її дитина — незамінний аксесуар у повсякденному житті. Ви можете легко дізнатися модницю в парку за дизайнерською коляскою та спортивним костюмом від Louis Vuitton.

Чому вам потрібна подруга "мама — модниця": вона може допомогти вам підібрати "вбивчий" наряд для вашого ювілею або співбесіди, пройтися разом по магазинах у пошуках спокусливої білизни для вашої наступної подружньої дати.

Мама - online

Ця нова порода мами, яка любить свою роль материнства так сильно, що хоче поділитися своїм досвідом зі світом. Прислухайтеся і ви зможете почути методичні постукування її пальчиків по клавіатурі. Ви можете бути впевнені, що пост про народження маленької радості з'явився на її сторінці менш ніж через 48 годин після пологів. Мама — online весь час пише, дає поради, висловлює підтримку і має чимале число передплатників і послідовників.

Чому вам потрібна подруга "Мама — online": в блозі такої мами може знайтися чимало корисної інформації для вас і, до того ж вона цілодобово в мережі, щоб відповісти на будь-яке питання про материнство.

Фітнес-мама

Вона не втрачає часу дарма і досі пам'ятає своє тренування, під час якого у неї відійшли води. Для цієї мами фітнес і харчування йдуть рука об руку з материнством, яке не є причиною для припинення тренувань. Вона робить плечові підйоми і управляє низкою швидких присідань, намагаючись заспокоїти коліки дитини. Коли мама втомлюється, вона включає йогу на DVD, щоб переконатися, що її день починається або закінчується на гнучкій основі.

Чому вам потрібна подруга "фітнес — мама": вона завжди готова стати вашим особистим тренером і мотиватором.

Еко-мама
Її діти грають з такими іграшками, як камінчики і мушлі, дерев'яні конструктори і ляльки бабусиного дитинства. Вона пакує дітям закуски в школу в паперові пакети і каже, щоб ті принесли додому порожні коробки від соку, з яких вони разом змайструють корабель. У неї багато зелені в вазонах і мінімум косметики.

Чому вам потрібна подруга "еко-мама": у неї завжди є недорогі ідеї для переробки старих речей в нові іграшки для дитини.

Бізнес — мама

Вона виявляє спосіб заробити гроші, навіть будучи у декреті. Після того, як малюк виростає з перших речей та іграшок, вона створює свій власний віртуальний бутік на eBay. Деякі бізнес — мами після пологів відразу повертаються на своє місце роботи, інші вибирають роботу на дому, або в них прокидається прихований талант.

Навіщо вам потрібна подруга "бізнес-мама": у неї завжди є ідея, як зібрати пожертви для школи, якими вона з радістю поділиться.

Все ще вважаєте, що ідеальної мами не існує? Раніше "Коментарі" писали про секрети ідеальної мами, які наблизять вас до ідеалу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.parents.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини