Головна Новини Дозвілля діти Секрети ідеальної мами
commentss НОВИНИ Всі новини

Секрети ідеальної мами

Все ще вважаєте, що ідеальної мами не існує? Кілька нескладних завдань, виконуючи які, ви на багато кроків наблизитися до ідеалу.

7 січня 2021, 16:35
Поділіться публікацією:

Взяти на себе відповідальність. Діти приймають обмеження, які допомагають їм розуміти і діяти в часто заплутаному світі. Покажіть свою любов, встановлюючи кордони так, щоб ваші діти могли досліджувати і робити нові відкриття максимально безпечно.

Секрети ідеальної мами

Мама с дочкою малюють. Фото: instamam.ru

Не подрізайте крила дитині. Місія вашого малюка в житті — здобути незалежність. Тому, коли дитина здатна скласти свої іграшки, прибрати свою тарілку зі столу і одягнути себе — хай робить це самостійно.

Не намагайтеся все виправити. Дайте молодим дітям шанс приймати свої власні рішення. Коли у малюка щось не виходить, не поспішайте рятувати і виправляти — ви повинні навчити дитину самостійності і стійкості.

Пам'ятайте, що дисципліна не є покаранням. Дотримання обмежень насправді навчає дітей, як поводитися в світі, допомагає їм стати компетентними у багатьох питаннях.

Грайте з дітьми. Нехай вони вибирають діяльність, а ви не турбуйтеся про правила. Просто пливіть за течією і отримуйте задоволення.

Читайте книги разом кожен день. Діти люблять слухати звук голосу своїх батьків. Проводити час з дитиною і книгою — чудовий спосіб зблизитися, а також прищепити малюкові любов до читання.

Щоденний спеціальний час. Нехай ваша дитина вибере діяльність, якою ви займаєтеся разом протягом 10 або 15 хвилин без перерви. Немає кращого способу для вас, щоб показати свою любов.

Заохочуйте час з татом. Найбільший невикористаний ресурс для поліпшення життя наших дітей — час з татом з самого дитинства і як можна частіше. Діти з небайдужими батьками краще вчаться в школі, вирішують проблеми більш успішно, і в цілому краще справляються з тим, що приготувало їм життя.

Цілуйте і обіймайте свого чоловіка перед дітьми. Ваш шлюб є єдиним прикладом для вашої дитини про те, як виглядають інтимні стосунки. Так що ваша робота — встановити великий і позитивний стандарт.

Дайте собі перерву. Затримайтеся по дорозі з магазину і випийте кави, коли дуже втомилися. Це не робить вас поганою матірью. 

Раніше "Коментарі" повідомляли про 7 способів виправити погану поведінку у дітей.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.parents.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини