Головна Новини Дозвілля діти Папа близнят розповів про свій досвід виховання
commentss НОВИНИ Всі новини

Папа близнят розповів про свій досвід виховання

Тато близнят, Карл Метьюз з Нью-Йорка, пропонує свою точку зору щодо виховання двох дітей, а також поради для всіх батьків

11 лютого 2021, 14:57
Поділіться публікацією:

Запам'ятайте — ваш найкращий друг — це лікар, номер телефону якого ви повинні пам'ятати напам'ять. Ваша дружина ніколи не буде вірити навіть самому здоровому глузду і врівноваженим поясненням, поки вона не почує це від лікаря або медсестри.

Папа близнят розповів про свій досвід виховання

Двійня. Фото: depositphotos

Відпочинок є найкращим рішенням

Багато разів я відчував, що мій найважливіший внесок у вагітність — це нагадувати моїй дружині, що вона вагітна двійнею. Я постійно повторював їй, щоб вона йшла в ліжко й отримала такий необхідний їй відпочинок. Ви ж розумієте, наскільки важку вагу вона носить по мірі зростання близнюків в її животі?

Перейми 

Всі пологові історії дивні, унікальні й невимовні, але всі вони мають одну загальну властивість: у вас немає абсолютно ніякого контролю над цим процесом — так постарайтеся хоча б не втратити контроль над собою!

Мама — турбота про малюків, тато — турбота про маму

Черга тата настала в своєму повному обсязі! Близнюки народилися і на плечі вашої дружини ліг обов'язок догляду за новонародженими, готування, прибирання, прання і т.д. Вона відчуває, ніби весь світ знаходиться на її плечах, і вона нічого не може зробити досить добре. Її гормони вирують і вона себе вичерпала. Найкраще, що ви можете зробити — бути ніжним люблячим і турботливим чоловіком: нагадувати їй, що вона найбільша розумничка на світі, годувати її, просто бути поряд, щоб допомогти, слухати, погоджуватися, або просто обійматися.

Підготовка і запаси

У перші дні, коли ви живете в режимі тригодинного циклу годування, завжди будьте готові до наступного кроку! Іншими словами, якщо ви тільки що використали останню пелюшку, поповніть свої запаси. Якщо ви тільки що використали останню чисту пляшку — підготуйте нову пару, щоб все було готово до наступного раунду, тому що ви ніколи не знаєте, яким він буде — він може містити і примхливу маму, і двох малюків з коліками, а у вас немає ніякого терпіння і жодної чистої пляшки!

Ті ж гри — більше гравців

Ви більше не можете уявити своє життя без близнюків. Звичайно, це подвійні підгузники і у два рази більше брудної білизни, але сміх і насолода, які дарують вам діти — варті цього! Так — їх двоє і часом здається, що і ростуть вони у два рази швидше. Ловіть кожен момент і прагніть бути Батьком з великої літери!

Раніше "Коментарі" писали про те, що відчувають діти під час пологів: експертний погляд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини