Головна Новини Дозвілля діти П'ять способів збільшити активність дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять способів збільшити активність дітей

Експерти кажуть, що учням молодших класів потрібно мінімум 60 хвилин фізичної активності щодня. Читайте далі, щоб дізнатися 5 способів, як збільшити активність дитини протягом дня

30 листопада 2020, 15:05
Поділіться публікацією:


П'ять способів збільшити активність дітей

Фото: avtobabi22

Більше часу проводьте з дитиною на вулиці

Діти, як правило, поводяться більш активно — бігають, стрибають, лазять — на відкритому повітрі, ніж у квартирі. Знайдіть декілька безпечних місць для гри на свіжому повітрі для своєї дитини та візьміть із собою її приятеля. Прихопіть повітряного змія, м'яч, велосипеди, скакалки, самокати або скейтборд.

Покажіть хороший приклад

Ви, звичайно, вже знаєте, що те, що ви говорите, впливає на те, як говорить ваша дитина, а те, що ви їсте, впливає на її раціон. Те ж саме стосується і вправ — на рівень активності вашої дитини впливає те, як ви проводите вільний час. Знайдіть час, щоб зайнятися йогою або танцювальним тренуванням, і мотивуйте свою дитину приєднатися до вас.

Тренуйтеся разом

Побудуйте свій щоденний графік так, щоб тренуватися разом. Або ж виходьте на вулицю після вечері на прогулянку, щоб розглядати зірки або шукати в траві світлячків, замість того, щоб сидіти на дивані біля телевізора. У вихідні дні переконайтеся, що ваші сімейні прогулянки є активними, наприклад, катання на санчатах у парку або на велосипеді.

Підтримуйте улюблений вид спорту вашої дитини

Дослідники виявили, що діти, батьки яких активно заохочують їх фізичні заняття і підбадьорюють, набагато частіше дотримуються активного способу життя, ніж діти, чиї батьки не виявляють великий інтерес. Не має значення, який вид спорту вибере ваша дитина — плавання, катання на ковзанах або стрілянину з лука — найголовніше, щоб ви підтримували це захоплення.

Сімейні фітнес-канікули

Зробіть фізичну активність важливим атрибутом сімейної відпустки. Шукайте сімейні місця для відпочинку, які забезпечують легкий доступ до різних видів діяльності, наприклад, прокат каное біля озера, де можна кататися, туристичні маршрути та прокат велосипедів і т.д. Візьміть відпустку в зимовий період і катайтеся на санях, снігоходах або бігових лижах. Також пошукайте в інтернеті цікаві варіанти літніх таборів для своєї дитини, які вчать новим навичкам, наприклад, катання на конях, бігові лижі або катання на роликових ковзанах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини