Головна Новини Дозвілля діти 7 помилок молодих батьків
commentss НОВИНИ Всі новини

7 помилок молодих батьків

Розвінчуємо 7 одвічних батьківських помилок

18 грудня 2020, 10:16
Поділіться публікацією:


7 помилок молодих батьків

Фото: alwaysbusymama.com

Міф № 1 Через пустушки немовлята відмовляються від грудей

Багато дітей люблять смоктати, оскільки це є їх природним вродженим рефлексом. Якщо ваша дитина здається голодною, винюхує або метушиться, запропонуйте їй груди або пляшку. Якщо дитина п'є і виглядає задоволеною, але все ще хоче смоктати, можна вдатися до пустушки.

Міф № 2 Дітей можна навчити режиму сну в перші місяці так, щоб вони спали протягом всієї ночі

До 4-5 місяців більшість дітей вимагають нічних годувань кожні три-п'ять годин. Деякі діти можуть спати довше, якщо вони добре харчуються. Годувати малюка ви повинні за першим покликом, навіть вночі. З цієї причини фахівці не рекомендують "навчати" крихітку сну до чотирьох місяців.

Міф № 3: Діти перебувати під постійним наглядом тому, що світ є небезпечним

Безперечно, діти потребують певних меж і постійного моніторингу. Дайте дитині деякий простір і незалежність, зберігаючи при цьому уважність, щоб стежити за ним. Навчайте малюка самостійності і розповідайте, як він може перешкоджати й уникнути небезпеки.

Міф № 4 Ви можете зіпсувати дитину

Багато наукових досліджень показують, що ви не можете зіпсувати новонародженого малюка тим, що безвідмовно відповідаєте на його крики. Немовлята спілкуються за допомогою плачу. Якщо ваша дитина плаче, дайте відповідь і переконайтеся, що вона добре себе почуває, не голодна і не відчуває болю.

Міф № 5: Незвичайні іграшки мають вирішальне значення для хорошого розвитку мозку

На щастя, немає ніяких доказів того, що дорогі іграшки роблять наших дітей розумнішими. Діти хочуть бачити різноманітність, особи та речі, які рухаються. Прогулянка з дитиною і можливість спостерігати за людьми й іншими дітками — найкраще заняття для розвитку мозку!

Міф № 6 Спати з дитиною в одному ліжку безпечно

Сон в одному ліжку з мамою може допомогти на ранній стадії з грудним вигодовуванням, допоможе малюкам швидше заснути і спати міцніше протягом декількох годин. Але це може збільшити ризик синдрому раптової дитячої смерті (СРДС) і задухи. Кращий спосіб для сну вашого малятка — це дитяча колиска і власне ліжечко, розташоване у вашій спальні.

Міф № 7 Після того, як у вас з'явилися діти, ви ніколи не будете знову спати спокійно

Після того, як діти стануть достатньо дорослими, вони можуть бути "навчені" правилам сну, які дозволять добре спати протягом усієї ночі. Тому, не переживайте, ви обов'язково будете спати спокійно всю ніч в міру дорослішання вашої дитини, і як тільки припиниться нічне годування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Екатерина

18 грудня 2020, 12:53

Спасибо за информацию. Полностью соглашусь с 6 пунктом. Ребенок даже в период кормление спит отдельно в детской кроватке в нашей комнате. Кстати, если кто еще ищет кроватки, советую обратить внимание: https://babymax.com.ua/detskiye-krovatki. По поводу 3 пункта, подруга, с рождения, практически не давала личного пространство, практически все делалось под ее строгим присмотром. Итог, ребенку очень сложно находится без мамы в садике.


Новини