Головна Новини Дозвілля діти 7 ознак хорошого лікаря
commentss НОВИНИ Всі новини

7 ознак хорошого лікаря

Коли ви вагітні, намагаєтеся завагітніти або піклуєтеся про маленьку дитину, проблема вибору лікаря стає більш нагальною. Ми підготували для вас список з семи ключових речей, які потрібно шукати в кожному лікареві.

25 листопада 2020, 17:53
Поділіться публікацією:


7 ознак хорошого лікаря

Фото: 112.ua

Щире і чуйне ставлення

Дуже важливо знайти лікаря, якому ви довіряєте і відчуваєте себе з ним комфортно. Лікар, який щиро піклується про ваш добробут і здоров'я дитини, з більшою ймовірністю зверне увагу на симптоми і продовжить дослідження, якщо будь-яке лікування не працює.

Відкритий і чуйний

Хороший лікар готовий слухати і витрачати час, щоб відповісти на всі ваші запитання і вирішити всі проблеми. Слухати — не просто питання ввічливості. Ви хочете, щоб ваш лікар добре справлявся з діагнозом хвороби, а для цього йому необхідно уважно слухати те, що ви розповідаєте.

Багато знає і з задоволенням ділиться досвідом

Хороший лікар не просто реагує на конкретну проблему зі здоров'ям, яка привела пацієнта в його кабінет, а й враховує загальну картину стану здоров'я цього пацієнта. Для цього лікар повинен бути проінформований про останні медичні дослідження в своїй області.

Гарна репутація

Більшість людей вибирають своїх лікарів методом "сарафанного радіо". Це абсолютно нормально, але спробуйте звернутися до ряду людей, щоб у вас був вибір і основа для порівняння. Не вибирайте і не відкидайте лікаря, грунтуючись виключно на одному або двох відгуках.

Легкодоступний

Хороший лікар має регулярні робочі години і чіткі, послідовні рекомендації для отримання медичних консультацій і допомоги в нічний час і у вихідні дні.

Поважає вас і ваш час

Вибираючи лікаря, запитаєте, скільки в середньому часу пацієнти повинні чекати прийому в черзі. Майте на увазі, що наявність лікаря, який поважає ваш час, не означає, що вам ніколи не доведеться чекати.

Перевірені облікові дані

Будь-який, навіть самий молодий і недосвідчений лікар може мати химерні дипломи і вражаючі грамоти на стінах свого кабінету, тому не засновуйте свій вибір виключно на них.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини