Головна Новини Дозвілля діти 7 навичок, необхідних дитині в самостійному житті
commentss НОВИНИ Всі новини

7 навичок, необхідних дитині в самостійному житті

Що необхідно знати підліткам, перш ніж закінчити школу і вступити у реальний світ? Наші читачі поділилися своїм досвідом і думками з цього приводу.

12 жовтня 2020, 12:39 comments1188
Поділіться публікацією:

1. Говорити "ні"

7 навичок, необхідних дитині в самостійному житті

Підлітки. Фото: intalent.pro

Говорити "ні" — це нормально! Кожна дитина має право відстоювати свої бажання і не робити те, чого їй не хочеться.

2. Довіряти інтуїції

Важливо навчитися прислухатися і довіряти своїй інтуїції, адже в окремих ситуаціях, коли щось здається неправильним, найчастіше, так воно і є!

3. Бути відкритим до дружби

Старші класи школи — етап, коли соціальні навички дитини важливі, як ніколи. Саме в підлітковому віці симпатії та антипатії у молодих людей змінюються дуже швидко, тому сьогодні — ідеальний час заводити нові знайомства з людьми із зовсім іншими інтересами.

4. Працівників магазину не хвилює, що ви купуєте

Купувати засоби особистої гігієни, презервативи, ліки, проносні засоби — абсолютно нормально, і не має значення, що з цього приводу думають оточуючі!

5. Зосередитися на своєму психічному здоров'ї

Навчіть дитину не відкладати проблеми з емоційним здоров'ям. Допоможіть їй розробити дієві механізми для подолання психологічних проблем і боротьби зі стресом — ці навички стануть ключовими в самостійному житті.

6. Визнавати свої помилки

Здійснюючи помилку, важливо вміти визнати це. Люди набагато охочіше допоможуть людині, яка визнала, що зробила дурість. Це стосується школи, роботи і особистого життя.

7. Насолоджуватися життям

Сьогодні дитина може не вірити вашим словам про те, що юність — це кращі роки в її житті. Проте, навчіть свого підлітка отримувати максимум здорового задоволення від життя!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини