Головна Новини Дозвілля діти Кращі заняття з дітьми для розвитку дрібної моторики
commentss НОВИНИ Всі новини

Кращі заняття з дітьми для розвитку дрібної моторики

Діти 2-3 років дуже допитливі. Вони із задоволенням працюють з природним матеріалом, крупами, пальчиковими фарбами і кольоровим папером

1 лютого 2021, 22:15
Поділіться публікацією:

З раннього віку необхідно виконувати вправи на розвиток дрібної моторики, розвинена моторика — запорука спритності рук при виконанні дрібних рухів, хорошого почерку і навіть розвиненою мовою. Кращі заняття з дітьми для розвитку дрібної моторики, повідомляє bava.com.ua. — катання дрібних предметів.

Кращі заняття з дітьми для розвитку дрібної моторики

Моторика рук (фото з відкритих джерел)

Кульки або пробки можна катати як просто по горизонтальній поверхні, так і за маршрутами-доріжками.

- тісто з родзинками. Розхитати тісто і запропонуйте дитині прикрасити його родзинками

- сортування. Сортувати можна будь-які дрібні предмети, поступово ускладнюючи кількість сортувань і розмір предметів. Спостерігайте, щоб дитина брала трьома пальчиками, а решта пальчики повинні бути підігнуті і не заважати. Сортування відбувається завжди в грі. Наприклад, наша курочка любить горох, а півник — квасоля.

- пластилін. Рівень складності залежить від віку дитини — від простого розминання до ліплення складних об'єктів.

- рухи. Це рухи, при яких необхідно  співвідносити з чимось, наприклад кільця зі стрижнем пірамідки, кульки з відерцем і т.д. Діти 2-3 років дуже допитливі. Вони із задоволенням працюють з природним матеріалом, крупами, пальчиковими фарбами і кольоровим папером.

Нагадаємо, якщо знаєш загальні симптоми хвороб, і коли вашій дитині потрібно звернутися до лікаря, ви можете істотно полегшити стан здоров'я малюка. Застуда Ви, ймовірно, знаєте правило лікувати легку лихоманку, нежить, кашель і біль в горлі за допомогою великої кількості рідини і відпочинку.

Якщо ваш малюк відчуває сильний дискомфорт, дитячий ібупрофен або ацетамінофен можуть допомогти зменшити лихоманку. Використовуйте сольовий розчин крапель в ніс з наступним носовий аспіратор для всмоктування слизу.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://bava.com.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини