Головна Новини Дозвілля діти Коли і як розповісти своєму малюкові, що ви вагітні
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли і як розповісти своєму малюкові, що ви вагітні

Кілька порад про те, коли і як розповісти малюку, що ви вагітні

2 грудня 2020, 15:47
Поділіться публікацією:


Коли і як розповісти своєму малюкові, що ви вагітні

Фото: wellnesso

Якщо ваш малюк молодший 18 місяців, то нема потреби заводити із ним складні розмови про появу малюка — дитина молодше 18 місяців навряд чи помітить, що ви вагітні до вашого третього триместру.

Якщо вашій дитині виповнилося 18 або більше місяців, ви можете розповісти йому про свою вагітність, як тільки ваш живіт стане досить великим — ваша вагітність буде мати для дитини більше сенсу, якщо він побачить деякі докази.

Перш ніж розповісти своїй дитині про вагітність, ви можете почати закладати фундамент. Можливо, вам захочеться прочитати дитині дитячі книги на тему "звідки беруться діти". Або ви можете поговорити про друзів вашої дитини і їх молодших братів і сестер, а потім сказати: "Коли-небудь у тебе може бути маленький брат або сестра".

Реакція дитини

Ваша дитина може почати турбуватися протягом місяця до пологів. У міру зростання живота ви стаєте менш енергійною і все більш зосереджуєтесь на появі малюка. Зважаючи на всі ці зміни ваша дитина може почати більше потребувати вашої уваги, розвинути нові страхи і навіть викликати регрес у своєму розвитку. Це абсолютно нормально. Ваша любов і підтримка допоможуть дитині відновити довіру і підготуватися до ролі старшого брата або сестри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

4 грудня 2020, 09:08

Необходимые витамины для беременных, США, качество GMP по триместрам, от токсикоза, для лактации, при отёчности, простуде, запорах у беременных. Консультация специалиста. Заказывай в магазине https://dnsp.com.ua/. Быстрый ответ 067 314 86 95 viber.


Новини