Головна Новини Дозвілля діти Догляд за шкірою малюка
commentss НОВИНИ Всі новини

Догляд за шкірою малюка

Секрети безпечного вибору засобів особистої гігієни для новонародженої дитини для молодих мам

8 січня 2021, 14:29
Поділіться публікацією:

Стати мамою-професіоналом в області продуктів по догляду за дитячою шкірою — нескладно!

Догляд за шкірою малюка

Малюк та мамині руки. Фото: genel.trade

Не секрет, що деякі інгредієнти в продуктах особистої гігієни можуть бути небезпечними для дітей. Оскільки для виготовлення і продажу косметичних засобів не потрібно державне схвалення або тестування, практично кожен другий продукт може становити потенційну загрозу здоров'ю шкіри.

Продукти особистої гігієни для немовлят, дітей і дорослих часто включають фталати — клас хімічних речовин, які негативно впливають на репродуктивну систему та інші органи (дослідження на тваринах). Оскільки багато з цих продуктів призначені для проникнення в шкіру, їх хімічні інгредієнти поглинаються кровотоком і з'являються в зразках сечі людини.

Станьте мінімалістом

У національному опитуванні, проведеному некомерційною Екологічною робочою групою (EWG) було виявлено, що діти щодня піддаються впливу в середньому 27 інгредієнтів, що містяться в косметичних засобах, які не є безпечними. Скорочення кількості продуктів, які ви використовуєте для себе і своєї дитини, — це найшвидший і надійний шлях до зниження негативного впливу хімічних речовин.

Уважно читайте етикетки

Такі слова, як "природний" або "гіпоалергенний", зазначені на етикетці, не гарантують якість продукту. На жаль, фталати не завжди легко впізнати у списку інгредієнтів, тому що вони можуть бути включені під терміном "ароматизатор". Щоб дізнатися, чи містить продукт фталати або інші потенційно небезпечні хімічні речовини, зверніться до виробника або відвідайте веб-сайт компанії.

Не використовуйте ароматизовані засоби

Синтетичні аромати не підходять нікому. Уникайте продуктів, що містять слова "аромат" або "парфум" на етикетці — обидва інгредієнти можуть становити небезпеку для здоров'я. Зверніть свою увагу на товари без яскраво вираженого запаху — будь це мило ручної роботи або піна для ванн, вибирайте варіанти з рослинними компонентами. Уникайте продуктів з лаурилсульфатом натрію і ароматами, які є найбільш поширеними подразниками. Дотримуйтеся pH-нейтральних засобів для купання і не забувайте зволожувати шкіру своєї дитини відразу після купання. Використовуйте гель алое вера для заспокоєння шкіри в області підгузників і мигдальне або абрикосове масло як альтернативу звичайному дитячому маслу.

Раніше "Коментарі" повідомляли про сім помилок молодих батьків. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.parents.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини