Головна Новини Дозвілля діти Чи готові ви стати батьками - 5 способів перевірити себе
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи готові ви стати батьками - 5 способів перевірити себе

Як уникнути будь-яких непорозумінь і сварок протягом перших місяців в якості батьків - психолог розповів, як підготуватися до нової ролі і максимально захистити відносини

15 лютого 2021, 11:39
Поділіться публікацією:

Народження дитини — це час, наповнений любов'ю, щастям і радістю між вами і вашим партнером.

Чи готові ви стати батьками - 5 способів перевірити себе

Батьки. Фото: mama.md

Розділити обов'язки

Складіть список домашніх справ і обов'язків, пов'язаних із домашнім господарством та доглядом за малюком, і почніть виконувати частину цієї роботи вже зараз — таким чином до моменту народження дитини велика частина ваших нових обов'язків стане для вас і вашого партнера звичайним завданням. Не забудьте подякувати один одному за добре виконану роботу! Намагайтеся часто обговорювати свої ролі, щоб при необхідності внести будь-які корективи в свою рутину.

Розмови про секс

"На перший погляд, може здатися незграбним обговорювати сексуальне життя після пологів, але це надзвичайно важливе питання, яке необхідно підняти до появи у вашому житті брудних підгузників", — говорить сімейний психолог Анастасія Бірюкова.

Обговоріть свої проблеми і побоювання, перш ніж будь-яке обурення матиме можливість проникнути у ваші стосунки. Постарайтеся знайти способи повідомити своєму партнеру, що сексу у вашому житті стане менше з появою малюка, і разом придумайте рішення, здатне зробити вас щасливими.

Обговоріть свій стиль виховання

Облаштувати кімнату для своєї дитини і поставити один одному питання про батьківство — основні моменти вашої вагітності. Поговоріть один з одним, а також проконсультуйтеся з батьками, стиль виховання яких є для вас пріоритетним.

Пошуки педіатра

Вислухайте рекомендації інших батьків, поставте ваші запитання потенційним кандидатам і поговоріть з чоловіком про те, яким ви обидва хочете бачити свого педіатра.

Грудне годування

Хоча остаточне рішення про те, чи годувати малюка грудьми чи ні, лягає на ваші плечі, обговоріть це питання зі своїм чоловіком. Подумайте про способи залучення вашого партнера до даного процесу, наприклад, принести дитину для годування в середині ночі, а потім змінити йому підгузник.

Фінансова сторона питання

Простежте сімейні витрати і зверніть увагу на несуттєві витрати — зосередьтеся на тому, без чого ваша сім'я може обійтися. Так ви зможете скласти свій сімейний бюджет, склавши чітку фінансову картину свого майбутнього.

Раніше "Коментарі" писали про тата близнят, який розповів про свій досвід виховання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

preg

3 червня 2021, 08:07

Вы хотите забеременеть, но нет хорошего мужчины? Если по какой то причине, например при мужском бесплодии, несовместимости или другой причине, Вам нужен мужчина для зачатия, Вы можете обратиться ко мне. При взаимной симпатии готов помочь забеременеть традиционным способом! симпатичный мужчина с 2мя высшим техническим образованиями,владею иностранным языком,школа с медалью, без вредных привычек. Вы хотите, но нет возможности забеременеть? Помогу забеременеть бесплатно. В некоторых случаях, готов частично участвовать в воспитании. E-mail: [email protected] Если не отвечу, напишите ещё раз, проверив правильность написания контактных данных (электронной почты).


Новини