Головна Новини Дозвілля діти Бабуся або няня?
commentss НОВИНИ Всі новини

Бабуся або няня?

Хто краще буде доглядати за дитиною? Немає потреби перевіряти посилання в інтернеті - розгляньте кілька варіантів, перш ніж просити члена сім'ї стати нянею для вашого малюка

24 листопада 2020, 14:11
Поділіться публікацією:


Бабуся або няня?

Фото: kogankids

Почуття безпеки і довіри має першорядне значення для мам і тат при виборі няні, тому часто звуть своїх батьків на роль няньок. Легко зрозуміти, чому 30% дітей дошкільного віку, чиї мама і тато працюють, виховуються їх дідусями і бабусями. Але чи правильно це для вас?

Поставити питання

Не думайте, що ваша мати буде з захопленням витрачати свої дні на сповивання малюка тільки тому, що вона обожнює свого онука чи онучку. Деякі бабусі і дідусі не відчувають себе фізично здатними для догляду за дитиною, або просто не бажають жертвувати особистим часом.

Основні правила

Пам'ятайте, що правила, пов'язані з безпекою немовляти, не підлягають обговоренню. Якщо у вас виникають розбіжності поколінь, встановіть кілька правил, яких потрібно дотримуватися беззастережно. У вирішенні питань не першорядної важливості дайте своїй мамі свободу дій. Розглядайте підхід піклуватися про свою дитину як співпрацю — це означає, що якщо ваші батьки не просять, то не потрібно складати для них щохвилинний розклад того, що вони повинні робити.

Обговорення оплати

Хоча ваші батьки можуть відмовитися приймати гроші, ви все одно повинні вміти оцінити ту роботу, яку вони роблять, і ті жертви, на які вони можуть піти заради вас. Розгляньте інші способи, щоб компенсувати їх щедрість, наприклад, відправте їх у подорож, або найміть клінінгову службу, щоб прибрати їх будинок.

Бабусі та дідусі — хранителі історії та традицій багатьох поколінь. Коли вони присутні в житті вашої дитини — це один суцільний великий плюс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини