Головна Новини Дозвілля книги Тільки для дорослих: 5 хтивих романів, від яких у вас серце битиметься швидше
commentss НОВИНИ Всі новини

Тільки для дорослих: 5 хтивих романів, від яких у вас серце битиметься швидше

Добірка хтивих сучасних романів

23 червня 2024, 19:30
Поділіться публікацією:

Читачі, які шукають захопливі та відверті літературні пригоди, знайдуть чимало цікавого серед хтивих романів 18+. Зібрали для вас книги, які пропонують не лише пристрасні сцени, але й глибокі емоційні зв'язки, складні стосунки та інтригуючі сюжетні лінії. 

Тільки для дорослих: 5 хтивих романів, від яких у вас серце битиметься швидше

Ось п'ять найкращих романів, які обов'язково варто додати до вашого списку для дорослого читання. Готуйтеся до гарячих історій, які змусять ваше серце битись швидше!


"Коефіцієнт поцілунку", Хелен Хоанг

Тільки для дорослих: 5 хтивих романів, від яких у вас серце битиметься швидше - фото 2

Рік: 2020

Видавництво: Vivat

Стелла завжди покладалася на математику. Ця наука могла раціонально пояснити все, що відбувалося навколо неї. Алгоритми та обчислення допомагали передбачити будь-які дрібниці, такі як поведінка покупців та їх реакція на новий продукт. Завдяки цим "передбаченням" Стелла заробляла собі на життя. Успішна на роботі, вона залишалася нещасливою в особистому житті через синдром Асперґера, що ускладнювало їй заводити знайомства та налагоджувати стосунки з чоловіками. Одного разу тридцятирічна самотня Стелла вирішує, що настав час опанувати науку любові. Її вчителем стає Майкл — привабливий чоловік зі служби ескортпослуг.

Він знає все про найпотаємніші бажання жінок. Чиста логіка без жодних почуттів. Але любов виходить за межі будь-якої логіки. І це рівняння головним героям доведеться розв'язувати разом...


"Гіпотеза кохання", Алі Гейзелвуд

Рік: 2023

Видавництво: Vivat

Олівія Сміт — біологиня, яка мріє не про романтичні стосунки, а про здобуття докторського ступеня. Але що робити, коли найкраща подруга постійно турбує тебе питаннями про кохання? Звісно, знайти хлопця, який погодиться вдавати її коханого. На цю роль ідеально підходить молодий і привабливий професор Карлсен: м-м-м, біологія, Стенфорд, поцілунки... Чудовий початок, чи не так? Олівія має чіткий план і не очікує від знаменитого Адама "Гедзя" Карлсена ні розуміння, ні підтримки. Але після інциденту на великій науковій конференції Адам стає на її бік. І раптом вона помічає, що її обранець не лише розумний, але й чуйний і врівноважений хлопець... з кубиками пресу (о боги!). Коли маленький експеримент виходить з-під контролю, а теорія романтики розбивається на друзки, Олівія розуміє: дослідження власного серця під мікроскопом буде складнішим за будь-яку гіпотезу кохання!

Тільки для дорослих: 5 хтивих романів, від яких у вас серце битиметься швидше - фото 3


"Кохання в мозку", Алі Гейзелвуд

Рік: 2024

Видавництво: Vivat

Фіолетововолоса Бі Кеніґсвассер, в певному сенсі лицарка-джедай і захисниця світової рівноваги, діє так, як би вчинила Марія Кюрі. Звісно, пані Кюрі погодилася б очолити проєкт своєї мрії від NASA. Але керувати проєктом разом із Леві Вардом — матір сучасної фізики, рятуй! Заклятим ворогам краще працюється в різних галактиках, як колись заявив Леві, коли був аспірантом. Однак уже першого робочого дня Кеніґсвассер опиняється в міцних обіймах Варда після непередбачуваного інциденту. І поки дівчина намагається впоратися без необхідного обладнання, колегіальної підтримки та, як їй здається, кар’єрних перспектив, саме Леві стає її союзником... і не зводить з неї очей. Її нейрони спалахують від нових можливостей. Але коли настає час ризикнути власним серцем, Бі мусить відповісти на критично важливе запитання: як вчинила б... Бі Кеніґсвассер?


"І де був той розум?", Л. Дж. Шен

Тільки для дорослих: 5 хтивих романів, від яких у вас серце битиметься швидше - фото 4

Рік: 2023

Видавництво: РМ

У кожного з нас у душі точиться битва між світлом і темрявою. Ніхто не живе без проблем і розчарувань. Навіть у багатої розкішної блондинки є свої секрети, як і у футбольного капітана, який вирізає в сорочках дірки навпроти серця. У кожного з нас своя історія з розділами, які ми не хотіли б зачитувати вголос.

"І де був той розум?.." — роман про кохання й ненависть, вірність і зраду, помсту і прощення, який дивує та надихає, шокує й захоплює. І все це — водночас, саме так, як у житті.


"Мій коханий ворог", Саллі Торн

Тільки для дорослих: 5 хтивих романів, від яких у вас серце битиметься швидше - фото 5

Рік: 2023

Видавництво: Vivat

Люсі Гаттон ділить тісний робочий простір з Джошуа Темплменом, огидним типом, якого вона щиро ненавидить. Можливо, тому що він копіює кожен її рух, сидячи за столом навпроти, а може, тому що він завзятий прихильник правил та алгоритмів. Джошуа також не в захваті від чарівної Люсі, яка постійно потребує обожнювання, через що вони не можуть знайти спільну мову.

Одного дня їхній офісний конфлікт досягає нового рівня — тепер вони обидва претендують на посаду виконавчого директора. Якщо Люсі виграє, вона стане начальницею Джошуа, а якщо програє — звільниться. Тож вона стрімголов кидається у боротьбу... Але несподівано все змінюється. Спочатку цей негідник з'являється в її снах, а потім у порожньому ліфті Джошуа Темплмен її цілує...

Невже за взаємною ненавистю ховалася закоханість? І чи вдасться Люсі, попри все, здобути посаду своєї мрії?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини