Головна Новини Дозвілля книги Таємниця розкрита: Ден Браун розповів про сюжет другої частини "Коду да Вінчі"
commentss НОВИНИ Всі новини

Таємниця розкрита: Ден Браун розповів про сюжет другої частини "Коду да Вінчі"

У другій частині книги з'явиться фатальна жінка

13 жовтня 2020, 02:47 comments1243
Поділіться публікацією:

Відомий американський письменник і журналіст трохи розкрив сюжет продовження свого культового роману — "Код да Вінчі". Про це письменник проговорився в інтерв'ю "Ленте.ру".

Таємниця розкрита: Ден Браун розповів про сюжет другої частини "Коду да Вінчі"

Головний герой роману Роберт Ленгдон на своєму життєвому шляху зустріне дуже прекрасну дівчину, яка відразу стане симпатичною. Конкретних імен поки не названо, відомо лише, що вона є фахівцем з криптології.

"Наш професор — дуже добре себе почуває. Він знаходиться в гармонії сам з собою, але без жінки було б нудно. Ця дівчина вже раніше з'являлася в моїх романах, тому можете спробувати вирахувати її. До речі, Ленгдон нікого не шукає, це не любов з першого погляду", — зізнався Ден Браун.

Нагадаємо, перша частина книги вийшла в 2003 році і відразу стала лідером з продажу. На даний момент вона переведена відразу на 44 мови в 90 країнах світу.

Раніше "Коментарі" рекомендували список книг, які найкраще підходить для чоловіків.

Останнім часом популярними стали книги про психологію і мотивації, які здатні налаштувати людини на правильну хвилю і підказати, як досягти своєї мети. Сьогодні ми підхопимо цю тенденцію і розповімо про книги, які допоможуть розвивати критичне мислення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини