Головна Новини Дозвілля книги Що почитати з фантастики: книжкові новинки квітня 2021
commentss НОВИНИ Всі новини

Що почитати з фантастики: книжкові новинки квітня 2021

У квітні видавці налягли на містику - з'явиться кілька яскравих новинок

6 квітня 2021, 14:50
Поділіться публікацією:

Для любителів фантастики та фентезі є хороша новина — цього місяця вийде багато цікавих книжкових новинок, які заманять своїм сюжетом, допоможуть вам відволіктися і скоротати вечора. Що це за новинки?

Що почитати з фантастики: книжкові новинки квітня 2021

Що почитати в квітні 2021 (фото з відкритих джерел)

"Дні, сповнені любові та смерті. Накраще", Р. А. Лафферті

Розповіді цього сучасного класика переводяться по журналах і антологіях ще з 1960-х років, але книгою публікуються вперше. Головні герої оповідань Лафферті здатні творити чудеса: заховати цілу долину в півтораметровій канаві, зірвати плани Карла Великого, прокотитися через галактику в консервній банці й навіть виграти парі у Бога.

Ребекка Куанг "Палаючий бог"

У цьому місяці вийде роман "Палаючий бог" — фінальна книга трилогії "Опійна війна", що стала однією з найяскравіших відкриттів у фентезі за останні роки. Головна героїня Рін знаходить останню надію в самому народі, не покладаючись уже на коаліцію та уявних союзників. Тим часом голос божественного Фенікса давно спонукає її спалити все навколо...

Адам Невілл "Під невсипущим наглядом"

У цьому містичному детективі піде мова про письменника Себастьяні Логане, який їде в тихе місце, щоб побути в спокої. Але не тут-то було. Чоловік зустрічає свого старого приятеля і стає жертвою загадкової змови, який загрожує зруйнувати все його звичне життя.

Хезер Веббер "Північ у кафе "Чорний дрізд""

Твір являє собою суміш магічного реалізму, романтики й затишної чарівності маленького містечка. Головна героїня Анна-Кейт приїжджає в місто Уиклоу, тому що там її чекає спадок — кафе "Чорний дрізд", з яким у жителів міста і туристів багато спогадів. Але дівчина має намір продати заклад і повернуться в Бостон. Однак, в якийсь момент все змінюється ...

Джонатан Сімс "Тринадцять поверхів"

Це містичний роман про один з найнезвичайніших "будинків з привидами". Житловий комплекс Баньян-Корт, побудований таємничим мільярдером Тобіасом Феллом, вважається одним з найдивніших лондонських будинків. І в річницю його будівництва мільярдер-відлюдник раптово запрошує на званий обід дванадцять осіб. Яка його мета? Що їх пов'язує?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які книги допоможуть в найкоротші терміни прокачати свій IQ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини