Головна Новини Дозвілля книги П'ять книг, які варто прочитати кожній жінці
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять книг, які варто прочитати кожній жінці

Деякі книги - це більше, ніж просто приємне читання

1 листопада 2020, 00:30
Поділіться публікацією:

Не можна встояти перед гарною і цікавою книгою, особливо, якщо нема чим зайнятися холодним осіннім вечором. Видання Adme поділилося добіркою літературних творів, які варто прочитати кожній жінці.

П'ять книг, які варто прочитати кожній жінці

Freepik

"Життя в борг", Еріх Марія Ремарк

Зворушливий і пронизливий роман, в основі якого неймовірна історія кохання молодої жінки Ліліан, яка хвора на туберкульоз і автогонщика Клерфе. За допомогою цього твору автор показує, наскільки важливо цінувати кожну хвилину свого життя і не відкладати все "на потім".

"Шоколад", Джоанн Харріс

Неймовірно легкий і добрий роман, який розповідає про матір і дочку, які приїхали в глухе містечко Ланскне-су-Тан. Там вони відкривають свою кондитерську і змінюють життя городян. Ця книга показує, що в кожній жінці є трохи магії, просто потрібно знати, як її правильно використовувати.

"Розповідь служниці", Маргарет Етвуд

Антиутопічний роман, дія якого відбувається в фантастичній версії Нової Англії — жорстокому кастовому суспільстві, де до влади прийшли релігійні радикали. У новому світі жінки не мають права працювати, читати й навіть любити. Їм залишена лише одна роль — служниці.

"Їсти, молитися, кохати", Елізабет Гілберт

Ця книга-подорож, сповідь і справжнє відкриття. У центрі сюжету — успішна жінка Елізабет, яка після розлучення з чоловіком відправляється в інші країни, щоб знову знайти свободу, щастя, гармонію і в цілому смак життя.

"Краще в мені", Ніколас Спаркс

Любовний роман, який підійде для читання в приємний осінній вечір. У цій книзі є все: провінційне місто, інтриги, чиста і міцна любов, яка піддається багатьом випробуванням долі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які книги визнані самими страшними.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини