Головна Новини Дозвілля книги Меган Маркл написала дитячу книгу - про що вона
commentss НОВИНИ Всі новини

Меган Маркл написала дитячу книгу - про що вона

Дружина принца Гаррі Меган Маркл написала твір про батьківство

5 травня 2021, 11:35
Поділіться публікацією:

Герцогиня Сассекська Меган Маркл зважилася почати кар'єру письменниці та написати власну дитячу книгу. Про це повідомляє ресурс Harper's Bazaar.

Меган Маркл написала дитячу книгу - про що вона

Книжкові новинки - Меган Маркл написала книгу для дітей. Фото: popcornnews.ru

Перша книга Меган Маркл вийде вже в червні. Називається вона "The Bench" ("Лавка").

В основі книги — вірш самої Меган, яке вона створила два роки тому, коли народила малюка Арчі.

Вірш стало подарунком для принца Гаррі в його перший День батька. Сенс тексту в тому, що тато відіграє важливу роль в житті дитини. Вірш описує сцену, де мама дивиться у вікно, і бачить як її чоловік грається на лавці з їхнім сином. У цей момент її серце наповнюється теплом і любов'ю.

У майбутній книзі читач зможе розглянути ілюстрації від художника Крістіана Робінсона. Він не тільки художник, але й аніматор, що працює з Pixar Animation Studios. Книги з його ілюстраціями отримали безліч нагород і часто є бестселерами Нью-Йорк Таймс.

За словами Меган Маркл, ілюстрації будуть повністю передавати теплоту твори.

Поки придбати книгу можна буде в Британії. На прилавках дитяча література з'явиться восьмого червня — якраз напередодні Дня батька +2021.

Нагадаємо, що принц Гаррі і його дружина — актриса Меган Маркл зважилися і розповіли про все, що відбувалося з ними під час проживання в одному палаці з королівською родиною. Подружжя дали інтерв'ю телеведучій Опрі Уїнфрі. Про що йшла мова в інтерв'ю, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що найбільше дратує дружину принца Гаррі — Меган Маркл. Колишня актриса обурена тим, що принц Гаррі вважається "менш важливими" свого брата Вільяма. Крім того, Меган відмовляється приймати той факт, що її чоловік поступається в значущості своїх родичів саме через лінію спадкоємності. Детальніше читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини