Головна Новини Дозвілля подорожі Підводний екскурсійний автобус і лайнер-всюдихід: найнеймовірніші винаходи для подорожей
commentss НОВИНИ Всі новини

Підводний екскурсійний автобус і лайнер-всюдихід: найнеймовірніші винаходи для подорожей

Три інноваційні проекти для подорожей, які так і не стали в пригоді

16 вересня 2020, 12:55 comments1028
Поділіться публікацією:

Багато людей люблять подорожувати і не один винахід був направлено саме на забезпечення цього задоволення. Але іноді людська фантазія заходила настільки далеко, що теорію так і не вдавалося реалізувати на практиці. Сьогодні ми розповімо тобі про дивовижні винаходи, які повинні були призначатися для подорожей, але так і не були реалізовані. Допоможе нам у цьому видання ITSider.

Підводний екскурсійний автобус і лайнер-всюдихід: найнеймовірніші винаходи для подорожей

Підводний екскурсійний автобус (1932 рік)

Підводний автобус повинен був переміщатися на гусеницях, а пасажирський салон був здатний від'єднатися від ходової частини для аварійного спливання. Автором цього чуда техніки був інженер з Ніцци, Франція. Він щиро вірив, що подібні екскурсії та автобуси для них неодмінно з'являться в найближчому майбутньому. Він також представив проект підводної залізниці для гужових вагонів, а повітря для пасажирів поїзда і автобуса повинно було надходити по довгих трубках, які тягнулися б від пасажирського відсіку до поверхні води.

Автобус-амфібія (1947)

Підводний екскурсійний автобус і лайнер-всюдихід: найнеймовірніші винаходи для подорожей - фото 2

Промисловий дизайнер Роберт Зейдман, якому спала на думку ідея проекту, називав цей автобус "Відпочиваючий" і вірив, що на таких амфібиях люди зможуть виходити в море, щоб порибалити. За фактом у нього вийшла "громадська амфібія", на кшталт тих, які активно використовувалися військовими в морі під час Другої світової війни. Розкішний 10-ти метровий житловий фургон, за задумом автора, мав вбудований бар, місце для навігаційних карт і вихід на дах, щоб можна було порибалити з комфортом.

Круїзний лайнер (1957 рік)

Підводний екскурсійний автобус і лайнер-всюдихід: найнеймовірніші винаходи для подорожей - фото 3

Якщо ви не хочете застрягти на дні морському, спробуйте круїз по перетнутій місцевості! Цей неймовірний лайнер-амфібія був винайдений легендарним ілюстратором наукової фантастики Френком Тінсли спеціально для журналу Mechanix Illustrated в 1957 році. Основна ідея полягає в тому, що маршрут такого круїзного лайнера не обов'язково повинен бути водним - можна і по суші покататися. Для цього на кораблі повинен був бути встановлений передній відвал, як в бульдозері, який у воді служив би хвилерізом, а на землі допомагав пробиратися через зарості.

Такі винаходи свого часу викликали справжній шок. У наші дні це виглядає вже не так дивно. Також видання "Коментарі" розповість, як подорожі впливають на особистість.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини