Головна Новини Дозвілля відносини З'ясувалося, коли чоловіки безпомилково розуміють, що з ними фліртують
commentss НОВИНИ Всі новини

З'ясувалося, коли чоловіки безпомилково розуміють, що з ними фліртують

Все написано на обличчі жінки

28 вересня 2020, 19:07
Поділіться публікацією:

Вчені провели нове дослідження, яке допомогло встановити, який вираз обличчя у жінок зчитується чоловіками як загравання. Його результати були опубліковані в журналі The Journal of Sex Research, передає видання buro247.

З'ясувалося, коли чоловіки безпомилково розуміють, що з ними фліртують

Який вираз обличчя у жінок зчитується чоловіками як загравання. Фото: pixabay

Для того, щоб дізнатися необхідну інформацію, експерти використовували систему кодування рухів обличчя (або FACS), яка допомагає встановити, як жінка проявляє свій інтерес до протилежної статі. Експеримент складався з шести частин, які розшифровували певні вирази на обличчі. І вченим вдалося підтвердити, що коли жінка дійсно зацікавилася конкретним чоловіком, то це можна "прочитати" по її виразу обличчя.

Один з авторів цього дослідження Парнія Хадж-Мохамад розповідає, що безліч чоловіків можуть розпізнати в жіночому погляді натяк на флірт. Це вираз обличчя, який значно відрізняється від простої посмішки, і яка, до того ж, не зчитується чоловіками як загравання.

Парнія описав, який вираз обличчя у жінки, коли вона хоче справити враження на симпатичного їй чоловіка: легка усмішка, злегка опущене підборіддя, очі дивляться прямо на обранця, а голова трохи повернута набік. Всі ці знаки чоловік приймає як флірт з жіночої сторони.

Також видання "Коментарі" розповість, як фліртувати правильно: п'ять порад для чоловіків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини