Головна Новини Дозвілля відносини Топ-10 хитрощів, які допоможуть надовго завоювати дівчину. Частина 1
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-10 хитрощів, які допоможуть надовго завоювати дівчину. Частина 1

Дівчина завжди буде поруч з тобою, якщо ти будеш слідувати цим порадам

14 липня 2020, 17:13 comments2395
Поділіться публікацією:

Якщо після декількох тижнів або місяців спілкування ти таки вирішив спробувати сформувати довгострокові стосунки з дівчиною, то тобі доведеться навчитися деяким трюкам. Завдяки їм твоя обраниця також постійно палатиме бажанням бути поруч з тобою. Загалом нічого складного робити не доведеться. Але до рекомендацій, які надав mport, слід поставитися серйозно.

Топ-10 хитрощів, які допоможуть надовго завоювати дівчину. Частина 1

Поцілунки

Цілуй її вранці і на прощання. Дівчатам це подобається. Вони вважають, що таким чином хлопець демонструє радість бачити дівчину.

Обійми

Як можна частіше обіймай свою дівчину. Обійми допомагають зняти стрес і зігрітися у прохолодну погоду.

Деталі

Не йдеться про постійні дорогі подарунки або щоденні вечері в ресторані. Роби більше приємних дрібниць. Постав на робочому столі дівчини букет квітів, зміни заставку комп'ютера на листівку з побажанням або щось в цьому роді. Таким чином ти даси дівчині зрозуміти, що постійно думаєш про неї.

Миникомплименты

Не потрібно декламувати Шекспіра, щоб придумувати круті компліменти і лестити на адресу дівчини. Фраз типу "ти чудово виглядаєш сьогодні" або "мені подобаються твої очі" буде цілком достатньо.

Кухня

Жінка не повинна брати на себе всю відповідальність за те, що відбувається на кухні. Час від часу бери ініціативу в свої руки: готуй вечерю або мий посуд. Дівчина повинна розуміти, що живе з турботливим хлопцем, який піклується про неї не тільки на 8 березня.

Якщо будеш надавати ці невинні знаки уваги, дівчина завжди буде прагнути більше часу проводити з тобою. У наступній частині статті ми дамо тобі ще кілька цікавих порад. Також видання "Коментарі" розповість які жахливі помилки роблять жінки у стосунках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини