Головна Новини Дозвілля рецепти Ідея для обіду: томатний суп-пюре в мікрохвильовці
commentss НОВИНИ Всі новини

Ідея для обіду: томатний суп-пюре в мікрохвильовці

Томатний суп-пюре - справжнє диво італійської національної кухні

20 вересня 2020, 13:15
Поділіться публікацією:

Якщо не хочете витрачати багато часу на приготування обіду, тоді порадуйте домочадців смачним супом-пюре, який можна приготувати в мікрохвильовці. Ця страва італійської кухні не залишить нікого байдужим. Рецептом томатного супу поділилося видання Smak.

Ідея для обіду: томатний суп-пюре в мікрохвильовці

Інгредієнти: 6 помідорів, 1 ст. л вершкового масла, 1 цибуля, 1 зубчик часнику, 2 ст. л томатної пасти, 1/2 ч.л. цукру, — 1/4 ч.л. чебрецю, 1/2 ст. бульйону, 1/2 ст. вершків, 1 нарізаний помідор, рубана зелень (за смаком).

Спосіб приготування: Покладіть помідори (очищені та нарубані) в посуд для мікрохвильової печі й залийте їх гарячою водою. Щільно прикрийте посуд харчовою плівкою. Доведіть до кипіння при високому рівні потужності. Вийміть посуд з мікрохвильової печі та під холодною водою зніміть шкірку з помідорів. В окремій місткості змішайте масло, цибулю і часник. Готуйте в печі 1 хв. при високому рівні потужності.

Вийміть з печі, додайте помідори, томатну пасту, цукор і приправи. Продовжуйте готувати ще 7 хвилин. Перемішайте. Зробіть з суміші пюре. Додайте бульйон і вершки.

Подавайте страву гарячою або холодною з часточками помідора, базиліком і петрушкою. Смачного!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати овочевий суп з імбиром.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини