Головна Статті Дозвілля психологія Що обіцяє 2021 рік: прогноз для всіх знаків зодіаку і передбачення для України
commentss Cтатті Всі новини

Що обіцяє 2021 рік: прогноз для всіх знаків зодіаку і передбачення для України

Астрологи назвали знаки зодіаку, яким пощастить у 2021 році, а екстрасенс зробив обнадійливий прогноз для України

1 січня 2021, 10:00 comments16165
Поділіться публікацією:








Українці з полегшенням провели нелегкий 2020 рік і з надією на краще зустріли новий рік. "Коментарі" дізналися, які події і повороти віщує нам і нашій країні 2021 рік.

Що обіцяє 2021 рік: прогноз для всіх знаків зодіаку і передбачення для України

Гороскоп на 2021 рік. Фото: Д. Романюк/Comments.ua

Прогноз на 2021 рік для України і світу: нова епоха

Як розповіла астролог, кандидат психологічних наук Лариса Гресь, заломлюючим фоном для 2021 року стало з'єднання "великого хронократора" — Сатурна і Юпітера в знаку Водолій. Так, кожні 200 років поєднання цих планет змінюють стихію, повідомляючи нам про кардинальну зміну епохи і перетворенні світу. З 2021 року епоха Повітря, епоха Водолія набуває свої законні права, при цьому залишаючи за собою стихію Землі, а разом з нею старі і віджилі підвалини і вже далеко не перспективні ідеї.

Як зазначає Гресь, злам старого буде проходити у всіх напрямках, велику цінність набуватимуть оригінальні ідеї та інновації, а не володіння матеріальними цінностями.

І, оскільки 2021 рік є початковим етапом нової епохи, він обіцяє бути складним і конфліктним, важким і перші півроку — незрозумілим.

Зорі віщують в 2021 році:

— фінансову і економічну нестабільність у світі,
- масові протести,
- революційні рухи і великі соціальні хвилювання,
- нестабільність світових валют, перш за все долара,
- колапс в економіці,
- глобалізацію.

Астролог додає, що 2021 рік багатий на ряд космічних аспектів. Попереду можуть чекати непередбачені і критичні події. Особливо це стосується країн з нестабільною політичною обстановкою.

"Нестійкість — ключова характеристика 2021 роки для України, — розповіла Гресь. — Протягом року будуть наростати політичні скандали, і економічна нестабільність, проблеми фінансів і ресурсів. Умови життя вимагатимуть нового політичного повороту, нового курсу влади, можливо навіть зміни влади, реальних проектів, неймовірних перетворень в уряді і потужних кореляцій соціально-політичних тенденцій".

За її словами, Сатурн, як важлива планета карти України, буде вимагати нових переговорних процесів при нових обставинах.

"Наскільки зможе мобілізуватися наша влада, наші політики — настільки безболісно ми проживемо 2021 рік, — каже астролог. — Коронавірус ще буде триматися лютий/березень, а потім поступово буде выдходити, повертаючи нас до "нормального" життя, але не назавжди. Згідно багатьом астрологічними показниками, нам ще доведеться зіткнутися з різними епідеміями і є ймовірність, що ще не раз, і можливо, більш сильними ніж сьогоднішня".

Практикуючий астролог, член Міжнародного товариства астрологічних досліджень США (ISAR) Тетяна Чайковська підтверджує, що зараз ми знаходимося на зламі епох — матеріальної і повітряної. Можливі потужна фінансова криза і неврожайний рік.

Астролог називає три стресових періоди, коли буде неспокійно: 17 лютого (з 15 по 24 лютого), 14 червня (з 12 по 19 червня), 24 грудня (з 23 по 29 грудня). У ці дні можуть траплятися поломки техніки, ДТП, авіакатастрофи, аварії на мостах, в роботах, пов'язаних із землею і в шахтах, повітрям і падіннями з висоти, а також можуть виникнути труднощі, пов'язані з науковими експериментами, космосом, обмеженнями і цензурою в ЗМІ, інтернеті і соціальних мережах.

Якщо 2020-й, каже Чайковська, був роком глобальної перебудови і трансформації, то 2021-й стане роком битви земної і повітряної стихій. Чайковська зазначає, що з 2021 по 2023 рік нас чекає трансформаційний процес і тільки в червні 2023 року розпочнеться більш-менш спокійний процес втілення в життя майбутніх перспектив розвитку в позитивному ключі.

"Якщо подивитися з точки зору астрології Джйотиш, то Україна зараз знаходиться в дуже складному відрізку, під назвою Саді Саті — період випробувань на міцність, — повідомила астролог. — Такий період буває в житті кожної людини, країни, міста, триває він близько 7,5 років — з гарного 2,5 роки випробувань Україна вже пройшла, залишилося ще 5, якраз 2025 все устаканиться".

Сірий-Сільський Маг, екстрасенс, таролог, медіум, містик, ритуальний практик і півфіналіст 20 Сезону Міжнародної Битви екстрасенсів (Україна) Роман Шептицький зазначає, що в новому році Україні буде необхідно відновлення у всіх сферах життя. Україна в першому півріччі потребуватиме об'єднанні.

"Це може бути і об'єднання з іншими країнами, і допомога від інших країн, політиків або можновладців, — пояснює екстрасенс. — Тільки за умови об'єднання і довіри до інших адекватних країн, які можуть дати нам потрібні поради, можливо прояснення і вихід зі стану виснаження. І нарешті почнеться якийсь підйом і розвиток нашої країни".

Друге півріччя дає надії на вирівнювання ситуації, зазначає таролог. Так що шанси об'єднатися в правильні союзи в України є.

"Карта Сонця несе позитивну динаміку і економічного, і політичного зростання, цікавого об'єднання, зміни, прояснення, від яких ми тільки виграємо, — розповідає Шептицький. — Також це означає збільшення і поліпшення фінансових доходів кожного з нас, хто живе в Україні. Є перспектива подальшого зростання і позитиву для нашої країни".

Таропрогноз показав, що політична ситуація в 2021 році в Україні може кардинально змінюватися. Можливі як сприятливі, так і негативні перетворення. Але в цілому прогноз вказує на позитивну динаміку змін, які вірогідні в другому півріччі.

В економічному плані є надія, що українців в новому році чекає удача і закінчення несприятливого періоду. Ймовірний досить потужний економічний прорив, який може бути пов'язаний зі змінами в політичному житті.

Соціальна життя українців також може помінятися в кращу сторону завдяки новим законам або реформам. Це може стосуватися соціальних надбавок або збільшення прожиткового мінімуму. Таропрогноз вказує на збалансування: там, де зараз існують несправедливості, все повинно вирівнятися. Зокрема, можливі позитивні події для бізнесу в другому півріччі.


Гороскоп на 2021 рік для всіх знаків зодіаку

За прогнозами астролога Чайковської, Овнам майбутній рік обіцяє серйозні зміни і зрушення, як запланованого характеру, так і несподівані бонуси. Хтось із друзів піде з вашого життя, а хтось знаковий з'явиться. Варто уважно поставитися до свого здоров'я, але не бути занадто недовірливим, оскільки діагноз може виявитися помилковим. Крім того, астролог Гресь прогнозує, що майже весь 2021 рік Овни будуть знаходити нові можливості, удачу і допомогу в складних ситуаціях.

На Тельців чекає рік радикальних змін і американських гірок. Варто підготуватися до серйозних змін по роботі, а якщо ви досягли середнього віку, то чекайте радикальних змін і криз з особистих тем. Новий рік принесе їм нові можливості, підвищення авторитету і збільшення добробуту.

У Близнюків дуже непоганий рік, якщо вони будуть слідувати за наміченим і певним планом. Астрологи радять не відриватися від землі, стійко рухатися до своєї мети і не загубитися в мріях. Будьте обережні на воді, при прийомі медпрепаратів і не беріть на груди більше, ніж можете зробити.

Ракам в цьому році варто більше слухати, ніж говорити, оскільки ваша точка зору може привести до серйозних втрат, як в особистому житті, родині, так і в бізнесі. Головними словами року для вас повинні стати — гнучкість, трансформація, лавірування. Якщо ви зможете дути не тільки в свою дуду і наступити своїй пісні на горло, то чекайте приємних сюрпризів.

Для Левів рік сповнений нових задумів і планів. Налаштуйтеся на перебудову і пошук нових напрямків. Однак, надто не перепрацьовувати, оскільки можуть виникнути проблеми з серцем, хребтом і зором. Якщо мова йде про зрілу особистість, то 2021 рік прекрасним часом, для розкриття нових граней в собі, здійснення значущих цілей. Якщо ж ви інфантильні, то 2021 рік пропонує "прокинутися", "подорослішати" і почати брати відповідальність за своє життя.

У Дів відносно благополучний період. Бійтеся неправдивих друзів і не будьте безтурботні на великих водних просторах. Рік пройде в працях над собою, своїми відносинами і роботою. Все, що Діви вкладуть у цей рік, повернеться у подвоєному вигляді. У бізнесі і фінансах рік буде благополучним.

Для Терезів рік хороших перспектив, несподіваних пропозицій, можлива повна зміна курсу в професії та особистому житті. Якщо ви зважитеся на зміни, то не пошкодуєте. Ряд планет своїм сприятливим впливом на знак Терези буде штовхати їх до серйозного відношення до життя: в результаті в їх житті можуть з'явитися нові обов'язки і турботи. А також приносити в їхнє життя нові можливості: можете розраховувати на удачу і допомогу в складних ситуаціях.

У Скорпіонів намічається в цьому році три в одному: вогонь, вода і мідні труби. Але представникам цього знаку не звикати до трансформацій і змін, тому готуйте амуніцію і приготуйтеся до квесту, зате лавровий вінок очікує вас в кінці шляху.

У Стрільців намічаються хороші зрушення в бізнесі та особистому житті. Будуть вистрілювати, як старі ідеї, так і з'являтися нові можливості, якщо ви будете включати свій шарм і комунікабельність і вимикати всезнайка і зазнайки. Незважаючи на те, що рік може початися з нових знайомств і своїми внутрішніми, це тільки нові фарби життя. Тема шлюбу, створення сім'ї буде відкладена на наступний рік.

Козерогів в прийдешньому році не тільки перевіряють на міцність, але і дають нові перспективи, тому прямуйте на самий верх кар'єрних сходів, але не забувайте вдома знімати корону, оскільки у відносинах через ваші кар'єрні підтюпці можуть намітитися проблеми. Для тих, хто зумів у 2020 році зміцнити свою впевненість, силу і волю, розширити і збільшити свої можливості, 2021 рік принесе нові можливості і зробить їх життя цікавим і насиченим.

У 2021 році у всіх Водоліїв можуть з'явитися нові перспективи для самореалізації. Ситуації, які виникнуть, можуть бути спочатку трохи нестабільними, але вони обіцяють в майбутньому успіх і просування. Ви відчуєте потребу трансформувати свій стиль життя, імідж, або з'являться оригінальні захоплення. Є шанс змінити своє життя на краще. Допомогу вам нададуть друзі і люди, близькі вам по духу або сфері діяльності, тільки навчіться просити.

У Риб рік пошуків, мрій, метань, несподіваних пропозицій і сюрпризів. Допомога може підійти звідки не чекали, проте можливі і раптові проблеми. Має бути повна перебудова формату, як самої роботи, так і отримання грошей і дивідендів. У цей смутний час вас можуть підтримати партнери і друзі, так що зверніть свій погляд в їх сторону — вони готові підставити вам своє плече і кишеню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини