Головна Новини Дозвілля психологія Психолог розповіла про те, як правильно розслаблятися
commentss НОВИНИ Всі новини

Психолог розповіла про те, як правильно розслаблятися

Зупинись і знайди кілька хвилин для себе

26 серпня 2020, 12:54
Поділіться публікацією:

Перебуваючи в потоці сучасного ритму життя, важливо давати собі паузи. Про те, як правильно розслаблятися після довгого трудового дня, розповідає психолог Анастасія Гречановська. Про це пише видання tsn.

Психолог розповіла про те, як правильно розслаблятися

Психолог розповіла про те, як правильно розслаблятися.Фото: unsplash

Негативні емоції вимагають від нашого тіла колосальної витрати енергії. Таке дослідження  провів лікар з Чикаго на ім'я Джекобсон. І для того, щоб подолати ці емоції, необхідно перенаправити їх в інше русло. А саме — йога, бойові мистецтва, різні східні гімнастики. Ці практики допоможуть навчитися керувати своїм тілом, входячи в потрібний емоційний стан за допомогою рухів.

Ще одним важливим елементом розслаблення є дихання. Коли людина сердита, то її дихання стає переривчастим і важким. Зараз же існує величезна кількість дихальних вправ, які допоможуть розслабити розум і заспокоїти тіло. Цікаво, що такі прості вправи допомагають не тільки розслабитися, але також роблять людину більш врівноваженою.

І наостанок: потрібно навчитися контролювати свої думки. Зробити це можна за допомогою створення мислеобразів. А також, концентруючись тільки на тому, на чому вам потрібно зараз. Постійна практика дає можливість ввести себе в будь-який потрібний стан. Головне завдання полягає в тому, щоб навчитися розрізняти, що дійсно дає вам відчуття розслабленості.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло про звички, які отруюють наше життя.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини