Головна Статті Дозвілля Корисні поради Оригінальні подарунки на день народження: що можна подарувати незвичайне
commentss Cтатті Всі новини

Оригінальні подарунки на день народження: що можна подарувати незвичайне

Ми зібрали найкращі ідеї оригінальних подарунків на день народження

11 вересня 2023, 17:00
Поділіться публікацією:

День народження — це чудова нагода порадувати іменинника або іменинницю особливим подарунком. "Коментарі" зібрали ідеї оригінальних подарунків на день народження, які приємно здивують ваших близьких.

Оригінальні подарунки на день народження: що можна подарувати незвичайне

День народження. Фотограф: Alina Komarevska, pexels.com

Що можна подарувати на день народження незвичайне

В якості подарунка на день народження можна зупинити свій вибір на чомусь оригінальному та незвичайному. Іменинник буде радий отримати особливий подарунок, який точно запам'ятається. Замість матеріального презенту можна подарувати імениннику незабутні емоції. Наприклад, ви можете замовити для іменинника фотосесію у талановитого фотографа, оплатити подорож, про яку іменинник давно мріяв, або подарувати участь у корисному майстер-класі. Якщо іменинник любить екстремальні враження, можна подарувати йому похід на атракціони, стрибок із парашутом чи політ на повітряній кулі. Можна організувати для іменинника вечірку-сюрприз чи пікнік у колі близьких людей.

Які подарунки не прийнято дарувати на день народження

Подарунок на день народження має порадувати іменинника, а не стати причиною непорозумінь та розчарування. Тому варто знати, які подарунки краще не дарувати на день народження.

Дуже важливо уникати подарунків, які можуть образити. Наприклад, антивікові засоби, книги про схуднення або ваги як подарунок можуть викликати у іменинника негативні емоції. Не варто дарувати на день народження домашніх тварин, якщо про це вас не попросять самі. Навіть якщо ви знаєте, що іменинник часто зворушується милими фотографіями собак, це не означає, що він готовий взяти на себе турботу про цуценя.

Також існують прикмети про те, які подарунки на день народження можуть принести імениннику нещастя. Краще не дарувати на день народження наступні презенти:

Годинник. Відповідно до прикмет, такий подарунок може призвести до розлуки, швидкої сварки. За прикметами, подарований годинник відраховує час до кінця життя людини або до кінця вашого спілкування з нею.

Ножі. Прикмети свідчать, що подарований ніж призведе до сварки.

Домашні капці. За прикметами, подаровані капці можуть принести до будинку іменинника сварки, розлуки, хвороби та навіть смерть.

Порожній посуд, гаманець або сумка. Прикмети попереджають, що порожній посуд, гаманець або сумка, подаровані на день народження, можуть призвести до матеріальних злиднів іменинника. Тому, якщо ви маєте намір подарувати саме такий презент, варто покласти туди монетку.

Що подарувати дівчині на день народження

У день народження дівчини хочеться порадувати винуватицю свята найкращими подарунками. Оригінальний презент на день народження точно не залишить дівчину байдужою. При виборі подарунка подумайте, чим дівчина любить займатися у вільний час. Можливо, іменинниці буде приємно отримати в подарунок майстер-клас з малювання або онлайн-курс, пов'язаний із її улюбленим хобі. Також можна зупинити свій вибір на персоналізованому подарунку, наприклад, із принтом або гравіюванням імені, ініціалів, фото, улюблених цитат дівчини. Можна подарувати дівчині похід на SPA процедури, де вона зможе розслабитися та відпочити, шопінг зі стилістом чи фотосесію.

Що подарувати хлопцеві на день народження

Для чоловіків є безліч варіантів оригінальних подарунків. Наприклад, незвичайним подарунком для хлопця може стати "чоловічий букет" — букет із ковбаси чи сиру, з пляшкою хорошого алкоголю у центрі композиції. Такий презент можна зробити самостійно або замовити в Інтернеті. Також чудовим варіантом можуть стати речі з оригінальним принтом, які викличуть у хлопця посмішку. Відмінним подарунком хлопцеві на день народження можуть стати квитки на концерт улюбленого гурту або на стендап.

Найбільш незвичайний подарунок на день народження

Якщо ви шукаєте щось по-справжньому незвичайне, можна "подарувати" імениннику зірку. Іменинник згадуватиме про цей оригінальний подарунок щоразу, коли дивитиметься на зоряне небо. Ви можете отримати сертифікат про те, що зірку назвали на честь іменинника, та навіть показати йому подаровану зірку на небі за допомогою телескопа. Також цікавим варіантом подарунка може стати похід у незвичайну квест-кімнату, де іменинник отримає незабутні емоції, а також проявить свої найкращі риси характеру як лідер команди.

Оригінальні подарунки допоможуть зробити день народження вашої близької людини по-справжньому незабутнім.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини