Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Гаю Річі - 52: кращі фільми голлівудського режисера
commentss НОВИНИ Всі новини

Гаю Річі - 52: кращі фільми голлівудського режисера

Гай Річі вважається одним з кращих представників жанру «кримінальна комедія»

10 вересня 2020, 16:50
Поділіться публікацією:








































Популярний голлівудський кінорежисер Гай Річі сьогодні, 10 вересня, святкує свій день народження. В цьому році знаменитості виповнилося 52 роки. З цієї нагоди, видання "Коментарі" представляє добірку його найкращих кінокартин.

Гаю Річі - 52: кращі фільми голлівудського режисера

Гай Річі

"Карти, гроші та два стволи, що димлять"

Це перший повнометражний фільм Гая Річі, який вийшов на екрани в 1998 році. Глядачі високо оцінили кримінальний бойовик, незважаючи на те, що відгуки кінокритиків були неоднозначними. В цілому, фільм отримав 12 міжнародних і внутрішніх нагород

"Великий куш"

У 2000 році виходить другий кримінальний фільм Гая Річі під назвою "Великий куш". Він по праву відзначений високими оцінками світової кінопреси та рядом нагород, у світовому прокаті чорна комедія зібрала понад 83 млн доларів.

"Шерлок Холмс"

У 2009 і 2011 роках виходять детективні бойовики культового режисера, в основі яких лежать твори Артура Конан Дойля про Шерлока Холмса, хоча основний сюжет оригінальний.

"Агенти А.Н.К.Л"

Кримінальний бойовик Гая Річі, який заснований на однойменному телесеріалі 1960-х років. У центрі сюжету опиняються двоє секретних агентів, які змушені відкласти свою ворожнечу та об'єднатися проти злочинної організації.

"Джентльмени"

У 2020 році на екрани вийшла кримінальна комедія "Джентльмени", яка отримала переважно позитивні відгуки. У світовому прокаті кінокартина зібрала понад 114 млн доларів при бюджеті у 22 млн.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в мережі з'явився довгоочікуваний трейлер блокбастера "Дюна".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини