Головна Новини Дозвілля подорожі Спланована відпустка: популярні додатки для подорожей
commentss НОВИНИ Всі новини

Спланована відпустка: популярні додатки для подорожей

Мобільні додатки допоможуть зекономити час і нерви

27 січня 2022, 00:15
Поділіться публікацією:

 Різні додатки у телефоні значно полегшують подорожі. Вони значно полегшують життя людям. Коли справа доходить до подорожей, багато додатків можуть допомогти дізнатися  про погоду, знайти найкращі ресторани у місті або знайте дешевий хостел. Про зручні додатки, які треба скачати, пише thetravel.

Спланована відпустка: популярні додатки для подорожей

Мобільні додатки можуть стати у пригоді (фото з відкритих джерел)

WeatherBug

 Під час подорожі іноді сприятлива погода також може бути непередбачуваною, але при наявності правильної інформації ви не зіпсуєте свій відпочинок. WeatherBug економить багато часу, надаючи інформацію про погоду в декількох місцях одночасно. WeatherBug відображає прогноз на 10 днів, а також містить безліч карт для тих, хто хоче отримати більш детальну інформацію. Завдяки налаштовуваним сповіщенням і новинам погоди мандрівники завжди будуть триматися подалі від небезпечних погодних умов.

Yelp

Їжа є найважливішою частиною всіх подорожей, і хоча багато хто просто включає вивчення продуктів харчування в свої пригоди, інші спеціально подорожують, щоб досліджувати  кухні і традиційні страви по всьому світу. Yelp пропонує правильну інформацію, яка допоможе мандрівникам прийняти оптимальне рішення. Від відстеження ресторанів з унікальними смаками і бронювання до визначення кращих цін на продукти харчування. З відгуками мільйонів користувачів і навіть фотографіями буде важко помилитися.

HostelWorld

Хостели пропонують познайомитися з іншими цікавими людьми за доступною ціною, а додаток HostelWorld полегшує пошук хостелів у різних частинах світу. Але не тільки хостели; додаток також пропонує послуги бронювання для широкого спектру бронювань, включаючи готелі, ліжка, Кемпінги і навіть апартаменти.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що додатки, які захистять вас від крадіжки особистих даних з смартфона.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини