Головна Новини Дозвілля подорожі П'ять місць планети, в існування яких складно повірити
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять місць планети, в існування яких складно повірити

На планеті є чимало цікавих і гарних місць

24 червня 2020, 03:25 comments3101
Поділіться публікацією:

Природа, зумовлена різними кліматичними факторами, настільки прекрасна, що часто важко повірити в те, що це реальність, а не вигадка художника. На планеті існує безліч красивих місць, які зачаровують своєю величчю і витонченістю.

П'ять місць планети, в існування яких складно повірити

Сорвагсватн

Це найбільше озеро Фарерських островів, розташоване на острові Воар. Серед мандрівників отримало неофіційну назву "озеро над океаном" через значний перепад висот між дзеркалом озера і рівнем океану.

П'ять місць планети, в існування яких складно повірити - фото 2

Національний парк Хітачі в Японії

У цього парку є одна особливість: на відміну від абсолютної більшості парків світу, тут здебільшого не ростуть кущі та дерева, а самі різні квіти. Сорти квітів підібрані настільки вдало, що парк цвіте практично круглий рік — коли одні рослини відцвітають, інші тільки починають цвісти.

П'ять місць планети, в існування яких складно повірити - фото 3

Червоний пляж Паньцзинь

Щороку, восени, пляж стає червоного кольору, чим приваблює до себе не тільки китайських жителів, а й туристів з усього світу. Справа в тому, що берег річки Ляохе усіяний морськими водоростями Sueda. Але в період їх росту, з квітня по травень вони мають зелений колір і лише до вересня, відмираючи, водорості поступово набувають яскраво-червоний відтінок.

П'ять місць планети, в існування яких складно повірити - фото 4

Бамбуковий ліс, Японія

Являє собою мальовничу алею, яка складається з тисяч бамбукових дерев, які немов по стійці "струнко" вишикувалися рівними рядами. Одна з найбільш дивовижних природних пам'яток Японії знаходиться на західній околиці міста Кіото в парку Арашияма. Велику популярність місце набуло не тільки завдяки своїй надзвичайній красі, але і особливому звуку, який виникає в результаті контакту вітру зі стрункими бамбуковими стеблами.

П'ять місць планети, в існування яких складно повірити - фото 5

Тунель гліциній в Японії

Тут ростуть мільйони самих різних видів квітів, кожна з яких по-своєму унікальна і дивовижна. Але головне, на що з'їжджається подивитися не тільки вся Японія, але і туристи з інших країн – неймовірно гарні тунелі з квітів, які звисають гірляндами.

П'ять місць планети, в існування яких складно повірити - фото 6

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які туристичні місця поплатилися за свою популярність.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини