Головна Новини Дозвілля подорожі Названі країни, які готові прийняти українців без обмежень на кордоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Названі країни, які готові прийняти українців без обмежень на кордоні

Чотири країни готові до приїзду наших громадян

25 червня 2020, 13:38 comments4031
Поділіться публікацією:

Албанія, Сполучені Штати Америки, Сербія і Ірландія готові прийняти українців без обмежень на кордоні. Про це повідомляє Державне агентство туризму України.

Названі країни, які готові прийняти українців без обмежень на кордоні

Також в агентстві додали список країн, в які можливий в'їзд, але з обмеженнями. Наприклад, у Великобританії і Білорусь — з дотриманням карантину на 14 днів. Туніс відкриває кордони з 27 червня, при цьому туристам потрібно пройти тестування, або підтвердити негативний результат на коронавірус, зроблений протягом останніх 48 годин. А ось Туреччина з першого липня прийме українців без тестування і самоізоляції.

Міністерство інфраструктури на даний момент веде переговори з Кіпром, Грузією та Іспанією, котрі також готові прийняти українців, але після поліпшення ситуації з числом хворих.

Нагадаємо, громадяни, які приїжджають в Україну з країн "червоної зони" повинні знаходиться 14 днів на самоізоляції або скористатися додатком "Дій вдома".

Раніше "Коментарі" писали, що Єгипет готовий відкрити кордони для іноземних туристів. Потім до ініціативи приєдналися і Об'єднані Арабські Емірати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини