Головна Новини Дозвілля стиль і краса З яких продуктів можна зробити маску для волосся
commentss НОВИНИ Всі новини

З яких продуктів можна зробити маску для волосся

Найефективніші маски для волосся виходять з кефіру, меду та оливкової олії

31 травня 2020, 19:55 comments1557
Поділіться публікацією:

Якщо ваше волосся стало ламким і почало випадати, можливо, їм не вистачає вітамінів і корисних речовин. У таких випадках можуть допомогти маски, зроблені на основі натуральних продуктів. Але яких саме?

З яких продуктів можна зробити маску для волосся

Кефір

Кефір містить масу корисних речовин, серед яких вітамін Е, кальцій та вітаміни групи В. Цей кисломолочний продукт очищає шкіру голови, що особливо актуально для тих, хто страждає від лупи і себореї, а також для власниць жирного типу шкіри. Крім цього, кефір зволожує сухе волосся, лікує посічені кінчики і запобігає випаданню волосся, так як живить волосяні фолікули.

Мед

Живильні маски з меду улюблені багатьма. Він відмінно зволожує волосся, відновлює пошкоджені локони і робить їх блискучими і гладкими. Крім цього, мед лікує свербіж і подразнення шкіри голови. Плюс цього б'юті-інгредієнту в тому, що його не потрібно змішувати з іншими компонентами, він діє ефективно навіть поодинці.

Оливкова олія

Масло оливи — лідер за вмістом ненасичених жирних кислот. Воно ідеально підходить власницям сухого і ламкого волосся, але не рекомендується тим, у кого пасма і так схильні до жирності. Перед нанесенням підігрійте масло в мікрохвильовій печі протягом 30 секунд і нанесіть на волосся і коріння, масажуючи шкіру голови.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які поради допоможуть прискорити зростання волосся.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини