Головна Новини Дозвілля стиль і краса В який колір потрібно фарбувати волосся в листопаді
commentss НОВИНИ Всі новини

В який колір потрібно фарбувати волосся в листопаді

Мабуть, улюблений жіночий спосіб відзначити зміну сезонів - це свіжий колір волосся. Замислюєтеся про зміну іміджу? Провідні колористи поділилися своїми улюбленими осінніми відтінками.

17 жовтня 2020, 15:03
Поділіться публікацією:


В який колір потрібно фарбувати волосся в листопаді

Фото: photo.99px.ru

Вашій увазі наймодніші осінні відтінки волосся 2020 року.

Димчастий аметист

Це не повністю пурпурний відтінок, а скоріше брюнетка з ніжним і приглушеним фіолетовим відтінком. Завдяки йому коричневий колір виглядає насиченим і шоколадним, а оскільки фіолетовий має як холодні, так і теплі тони, він підійде для жінки з будь-яким кольором шкіри.

Солона карамель

Осінь — це завжди теплі відтінки. Зверніть увагу, наскільки менше срібних і попелястих тонів стає в жовтні — їм на зміну приходять відтінки солоної карамелі, золота й міді. Приємний бонус: теплий колір волосся робить вашу шкіру більш молодою та сяючою.

Рубіново-червоний

Хочете справді заявити про себе за допомогою кольору волосся? Спробуйте цей тон дорогоцінного каменю — відмінний вибір для тих, хто хоче насиченого і яскравого відтінку. Щоб підтримувати яскравість і блиск даного кольору, за волоссям доведеться доглядати в салоні кожні чотири-п'ять тижнів, а також використовувати червоний тонуючий бальзам кілька разів на тиждень.

Чорний еспрессо

Цей гідний уваги колір повертається практично в кожному сезоні. Однотонне фарбування найкраще підійде тим дівчатам і жінкам, у кого від природи волосся середнього або темно-каштанового кольору. Якщо ви не шатенка, спробуйте поєднати глибокі відтінки еспрессо зі своїм кольором волосся за допомогою декількох пасм або відблисків.

Природні відблиски

У цьому сезоні в моду знову повертаються природні відблиски, які не більше ніж на один-два тони світліше вашого основного кольору. Такий вид фарбування практично не вимагає догляду і особливо підійде тим, хто раніше ніколи не фарбував волосся або поки не готовий до кардинальних змін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини