Головна Новини Дозвілля стиль і краса Уроки стилю від Белли Хадід: ключові речі в гардеробі моделі
commentss НОВИНИ Всі новини

Уроки стилю від Белли Хадід: ключові речі в гардеробі моделі

Белла Хадід віддає перевагу коротким майкам і топам

1 червня 2020, 13:10 comments1536
Поділіться публікацією:

23-річна топ-модель Белла Хадід для багатьох дівчат стала прикладом для наслідування. Вона завжди стежить за тенденціями моди і любить блищати перед камерою в стильних вбраннях. Які речі воліє знаменитість в літній сезон?

Уроки стилю від Белли Хадід: ключові речі в гардеробі моделі

Total white

Влітку модель робить ставку на білий колір. Total white – це ідеальний варіант, якщо ви хочете виглядати жіночно і елегантно. У гардеробі Бели є сукні з білого деніму, і класичні костюми в стилі початку 2000-х.


Захисні штани

Здавалося б, як грубі армійські штани можуть виглядати жіночно і красиво? Але Белла Хадід своїм прикладом демонструє, як правильно в такому одязі підкреслити фігуру і виглядати ефектно.

Уроки стилю від Белли Хадід: ключові речі в гардеробі моделі - фото 2

Майка-"алкоголічка"

У цьому році така майка дуже популярна. Вона чудово поєднується з багатьма речами, тому ідеально підходить для створення повсякденного і вечірнього образу. Супермодель має в своєму арсеналі багато майок-"алкоголічок", як білого, так і чорного кольору. Вона носить їх так, щоб було видно прес, з джинсами з високою талією або з широкими штанами.


Обрізана футболка

Белла однією з перших підхопила тренд на мікротопи, які виставляють напоказ низ грудей. І обрізала всі свої футболки! Ця річ виглядає сексуально і стильно.

Уроки стилю від Белли Хадід: ключові речі в гардеробі моделі - фото 3

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Белла Хадід знялася в еротичній фотосесії, сидячи на карантині. Як моделі вдалося зробити знімки?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини