Головна Новини Дозвілля стиль і краса Три неймовірних факти про вуса
commentss НОВИНИ Всі новини

Три неймовірних факти про вуса

Вуса є одним з найбільш неоднозначних компонентів чоловічої зовнішності

1 липня 2020, 11:54 comments1664
Поділіться публікацією:

У сучасному світі все більше чоловіків починають повертатися до витоків і відрощують розкішні бороди. Тема бороди стала настільки популярною  останніми роками, що затьмарила собою інший важливий компонент чоловічої зовнішності, а саме вуса. Сьогодні ми за допомогою порталу mport спробуємо трохи пролити світло на це питання.

Три неймовірних факти про вуса

Найкращі вуса у актора Сема Еліота

Американські письменники Джон Чаттман і Річ Тарантіно багато років шукали володаря найшикарніших вусів. Вони створили власну систему оцінювання вусів за шкалою від 1 до 10 за різними критеріями. В їх числі були культурне значення, "якість матеріалу", стиль, довжина, творчий підхід і багато іншого. Зрештою, вони прийшли до висновку, що найкращі вуса має актор Сем Елліот.

Найстаріше зображення вусів з'явилося в 300 році до н. е.

Недалеко від кордонів Китаю, Монголії та Казахстану археологи виявили зображення вершника. Ця знахідка цілком здатна порадувати багатьох любителів вусів, оскільки цей вершник є першим задокументованим зображенням людини з вусами. Крім того,  воїн мав татуювання. Такий собі давньоісторичний хіпстер.

Найдовші вуса у індусів

Рекорд по довжині вусів був встановлений індусом Рамом Сінгом Чауханом. Його вуса довжиною 4,2 метра примудрилися потрапити у Книгу рекордів Гіннеса. Чоловік витратив 25 років на відрощування таких вусів.

Виявляється, навіть цей звичний компонент чоловічої зовнішності має окрему історію. Також видання "Коментарі" розповість, що жінки бачать в бородатих чоловіках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини