Головна Новини Дозвілля стиль і краса Три головних поради по підтримці чоловічого стилю
commentss НОВИНИ Всі новини

Три головних поради по підтримці чоловічого стилю

Ці поради допоможуть тобі відчувати себе комфортно і справляти хороше враження на оточуючих

2 червня 2020, 17:31 comments1418
Поділіться публікацією:

Сьогодні багато говорять про загадковий чоловічий стиль. Що ж це за стиль такий? В чому полягають його головні особливості і чим він відрізняється від жіночого? Сьогодні ми не будемо говорити про те, що і з чим слід носити. Зосередимо увагу на деяких моментах, які вкрай важливі для чоловіка, не залежно від того, що він вирішив на себе напнути.

Три головних поради по підтримці чоловічого стилю

Сорочка

Ти помиляєшся, якщо думаєш, що сорочка на один розмір більше створить илюзию великих м'язів. Швидше навпаки: ти в ньому будеш схожий на опудало. Щоб не помилитися, зверни увагу на плечі сорочки. Шви повинні закінчуватися там, де починаються твої передпліччя.

Штани

Мода носити занадто довгі штани вже безнадійно застаріла. Сьогодні все навпаки — у тренді розмір, який чітко збігається з довжиною твоїх ніг. Ще один важливий нюанс — штани повинні бути вище на три сантиметри тазової кістки. Занадто низьку посадку свого часу придумали для жінок. Простіше кажучи, слід купувати ті речі, які відповідають твоєму зросту.

Костюм

Плювати на те, що твій костюм коштує тисячу доларів, якщо у нього не підшиті штани. Тому тобі пряма дорога до кравця. Якщо він фахівець, то повинен знати, що оптимальна довжина штанин — на рівні щиколоток. І не варто впадати у відчай, якщо вони будуть коротші. Сьогодні це писк моди. В останньому випадку зверни увагу на шкарпетки. Дуже важливо, щоб вони відповідали тону костюма.

Дотримуючись цих правил, ти завжди будеш виглядати охайно і будеш справляти приємне враження на оточуючих. Крім того, ти сам будеш почувати себе комфортно. Також видання "Коментарі" розповість про п'ять головних правил ідеальної візитної картки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини