Головна Новини Дозвілля стиль і краса "Сніданок" для обличчя: чому корисно вмиватися вівсянкою
commentss НОВИНИ Всі новини

"Сніданок" для обличчя: чому корисно вмиватися вівсянкою

Вівсянка поверне шкірі свіжий вигляд і здоровий колір

23 червня 2020, 09:55 comments1121
Поділіться публікацією:

Ідеальним сніданком вважається вівсяна каша, тому що вона допомагає нормалізувати роботу кишківника і стабілізувати рівень цукру в крові. Але крім цього даний продукт можна використовувати для вмивання. Так, вівсянка багата на вітаміни та мінерали, які допомагають зробити шкіру гарною і оксамитовою.

"Сніданок" для обличчя: чому корисно вмиватися вівсянкою

Експерти кажуть, що вівсянка допомагає позбавитися від зайвого жиру на шкірі обличчя, а ще вона ефективно виводить прищі, знімає  подразнення, розгладжує зморшки, надає шкірі свіжий вигляд і здоровий натуральний колір. Все більше жінок обирає такий тип ранкового догляду, тому що він працює. Під час процедури компоненти продукту проникають вглиб шкіри, буквально, "висмоктуючи" з неї бактерії і важкі метали.

Підійде таке вмивання тим, чия шкіра лущиться або обвітрилася. Після кількох процедур ви помітите, що шкіра стала пружною, м'якою і податливою.

Отже, візьміть вівсяні пластівці, замочіть їх у воді, доведіть до кипіння, процідіть. На 2-3 літри води вам достатньо 3-4 ложок вівсянки. Якщо немає часу відварити пластівці, можна спробувати залити їх  окропом. 

Набирайте воду з вівсянкою в долоні і вмивайтеся, масажуючи лице. Масаж продовжуйте кілька секунд, відчуваючи ефект очищення. Спочатку може з'явитися лущення — це свідчить про те, що шкіра позбавляється мертвих клітин. Через тиждень таке вмивання дасть перші результати.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, яка їжа провокує появу прищів на обличчі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини