Головна Новини Дозвілля стиль і краса П'ять помилок при використанні сонцезахисного крему
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять помилок при використанні сонцезахисного крему

Крем належним чином не спрацює, якщо ви нанесете його неправильно

25 червня 2020, 11:15 comments1261
Поділіться публікацією:

Через сильну спеку наша шкіра потребує особливого захисту. Перед тим, як вийти на вулицю, не забувайте про головний убір і сонцезахисний крем. Але для того, щоб крем ефективно працював, його необхідно наносити на тіло правильно. Яких помилок не можна допускати?

П'ять помилок при використанні сонцезахисного крему

Ви наносите крем, коли дісталися до пляжу

Для того, щоб захистити шкіру сонцезахисний крем рекомендується наносити перед виходом на вулицю (за 15-20 хвилин). Цього часу достатньо, щоб шкіра ввібрала всі захисні інгредієнти. Якщо ж ви наносите засіб, вже перебуваючи під палючим сонцем, то ризикуєте повернутися додому з опіками.

Ви наносите мало крему

Не шкодуйте засобу, адже він захистить вашу шкіру від палючих променів. Багато людей наносять на тіло мало крему, а потім скаржаться на його неефективність. Експерти кажуть, що сонцезахисним засобом необхідно покривати все тіло, а для цього потрібно як мінімум 30 г крему, особливо в спеку.

Ви не вважаєте за потрібне наносити сонцезахисний крем повторно

Люди дійсно не в курсі, що шар крему слід оновлювати час від часу. Це не чарівне зілля, яке буде захищати вас вічно. Золоте правило: наносьте крем не рідше одного разу на дві години, і ще частіше, якщо ви сильно пітнієте або купаєтеся.

Ви нерівномірно наносите крем

Наносячи крем нерівномірно, ви не можете сподіватися на його захист, зазначений на етикетці.  Щедро натирайте відкриті ділянки тіла, щоб максимально збільшити площу покриття. У цьому випадку ви можете скористатися спреями, які більш рівномірно лягають на шкіру – просто будьте уважні під час нанесення.

Ви не звертаєте уваги на термін придатності

Ви використовуєте одну і ту ж пляшку крему з року в рік? Тоді ви ризикуєте! Термін придатності цього засобу – максимум три роки. Після цього він більше не буде забезпечувати вас потрібним рівнем захисту.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як можна самостійно приготувати сонцезахисний крем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини