Головна Новини Дозвілля стиль і краса П'ять літніх речей, які «крадуть» жіночність
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять літніх речей, які «крадуть» жіночність

Ці речі виглядають модно, але далеко не жіночно

23 червня 2020, 11:10 comments1830
Поділіться публікацією:

Кожній дівчині хочеться виглядати стильно, елегантно і жіночно, щоб відчувати на собі погляди чоловіків. Але деякі літні речі, незважаючи на свою популярність, не справляються із цим завданням. Які речі псують жіночний образ?

П'ять літніх речей, які «крадуть» жіночність

Джинсовий комбінезон

Це універсальна річ, яка легко поєднується з різним одягом. Джинсовий комбінезон залишається в тренді, але на дівчині він виглядає спортивно і по-хуліганськи, а не жіночно і витончено. Такий образ вийде більш розслабленим, хоча і стильним.

П'ять літніх речей, які «крадуть» жіночність - фото 2

Кепка

Кепки і бейсболки сьогодні вже не лише спортивний елемент одягу, вони полюбилися багатьом модницям. Але чоловіки вважають, що цей головний убір псує всю жіночність і елегантність, створюючи більш зухвалий, хлоп'ячий образ.

П'ять літніх речей, які «крадуть» жіночність - фото 3

Оверсайз-футболка

Оверсайз як і раніше залишається в моді. І цього літа у вас повинна бути хоча б одна величезна футболка. Але варто розуміти, що речі в такому стилі не завжди роблять образ жіночним або витонченим.

П'ять літніх речей, які «крадуть» жіночність - фото 4

Сандалі на липучках

Складно повірити, але таке взуття — справжній хіт літнього сезону. Виглядають такі сандалі стильно і модно, але зовсім не елегантно. Взуття на масивній підошві із застібками-липучками є хорошою альтернативою кросівкам. Щоб зробити образ більш жіночним, поєднуйте сандалі з літніми сарафанами і топами.

П'ять літніх речей, які «крадуть» жіночність - фото 5

Панама

Це один із наймодніших головних уборів літа. У тренді — моделі яскравих відтінків і з анімалістичним принтом. Але, незважаючи на настільки привабливий дизайн, на думку чоловіків, панами залишаються у списку найнесексуальніших речей жіночого гардеробу.

П'ять літніх речей, які «крадуть» жіночність - фото 6

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які речі жіночого гардеробу не подобаються чоловікам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини