Головна Новини Дозвілля стиль і краса Названо ефективні способи зволоження шкіри і волосся
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо ефективні способи зволоження шкіри і волосся

Краса волосся і шкіри в будь-якому віці залежить від балансу вологи

25 червня 2020, 18:05
Поділіться публікацією:

Наша шкіра та волосся потребує регулярного і правильного догляду, особливо в жарку погоду. А збагатити їх вітамінами і зробити більш гарними і здоровими можна за допомогою простих, але ефективних способів. Яких саме?

Названо ефективні способи зволоження шкіри і волосся

Шовкові наволочки

Звичайна бавовняна білизна поглинає вологу — це добре для тіла, але не завжди корисно для обличчя та волосся. Шовкові наволочки збережуть зволоженість шкіри, блиск і гладкість волосся, а у якості бонусу ще й допоможуть запобігти появі зморшок, якщо ви любите спати на боці.

Не забувайте про скраб для тіла

Щодня використовуєте крем, але шкіра залишається сухою і лущиться? Справа в тому, що відмерлі клітини шкіри створюють бар'єр, який не дає крему проявити максимум зволожуючих властивостей. Не забувайте один-два рази на тиждень використовувати скраб, а ще краще — розтирати тіло сухою щіткою з щетини, аби посилити кровообіг і провести масаж.

Позбавтеся від шкідливих звичок

Алкоголь і кофеїн — визнані діуретики, які виводять рідину з організму. Вони ж і вороги нашої краси, так як ще більше висушують її. Спробуйте відмовитися від цих напоїв і вже через пару тижнів помітите, як зовнішній вигляд зміниться.

Приймаєте молочні ванни

Цей старовинний рецепт краси відомий ще з часів Клеопатри. Молоко містить молочну кислоту, яка ніжно відлущує шкіру, роблячи її гладкою і м'якою.

Лікуйте волосся за допомогою фруктів

Кращі компоненти для лікування сухого волосся ховаються у вас на кухні: банани і авокадо володіють поживними і зволожуючими властивостями. Зробіть корисну маску: змішайте оливкову олю, стиглі банани і авокадо разом до отримання однорідної маси і нанесіть товстим шаром на всю довжину чистого волосся. Залиште маску на 30 хвилин, а потім ретельно змийте.

Додайте ложечку меду

Натуральний мед — відмінний зволожувач для шкіри і волосся, до того ж володіє антимікробними властивостями. Використовуйте його як маску, щоб пом'якшити потріскані губи або суху шкіру.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти захистять вашу шкіру від сонця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини