Головна Новини Дозвілля стиль і краса Експерт розповіла, як поліпшити стан шкіри восени
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт розповіла, як поліпшити стан шкіри восени

Восени нашу шкіру чекають проблеми зі всіх фронтів

17 вересня 2020, 15:45
Поділіться публікацією:

Шкіра — наш найбільший орган і він, як і інші, вимагає особливого догляду. Восени наша шкіра може втрачати еластичність, стати сухою і чутливішою. Лікар-нутриціолог Світлана Нікітчук розповіла на своїй сторінці Instagram, як за нею правильно доглядати і збагачувати вітамінами.

Експерт розповіла, як поліпшити стан шкіри восени

шкіра | Przemyslaw Koch

Спеціаліст підкреслила, що найчастіше восени шкіра втрачає свій вигляд через зневоднення організму, неправильних косметичних засобів, і звичайно ж, неправильного харчування. Щоб відновити баланс шкіри необхідні білок, вітаміни А, В, С і Е, поліненасичені жирні кислоти Омега-3 та Омега-6.

Білок можна отримати з м'яса курки, соєвих бобів і риби жирних сортів. Джерела вітамінів А, С і Е доступні восени це — морква, гарбуз, броколі, петрушка, шпинат, помідори. А ось оливкова олія допомагає закрити потреби у вітаміні Е, Омега-3 й Омега-6 жирних кислотах.

Для поповнення раціону вітамінами групи В слід також додати в раціон жовток, зелень, йогурт, кефір та інші кисломолочні молочні продукти. А ось цукор, кава та алкоголь в надмірній кількості можуть спустити нанівець весь результат по догляду за шкірою.

Крім цього, шкіру необхідно зволожувати спеціальними кремами, які містять поживні та регенеруючі інгредієнти. Не завадить доповнити догляд емульсією або сироваткою, з водоростями або гіалуроновою кислотою.

Експерт розповіла, як поліпшити стан шкіри восени - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як правильно змивати макіяж, щоб не нашкодити шкірі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини