Головна Новини Дозвілля стиль і краса Десять дрібних деталей нашої зовнішності, які видають вік, та як це попередити
commentss НОВИНИ Всі новини

Десять дрібних деталей нашої зовнішності, які видають вік, та як це попередити

Ці частини тіла малопомітні, проте вони створюють загальну думку про нас та нашу зовнішність

17 лютого 2021, 07:20
Поділіться публікацією:

Турбота про себе — стала важливою складовою життя сучасних людей. Проте в нашій зовнішності є маленькі та малопомітні деталі, які говорять про вік більше, ніж нам здається. Перелік таких зон ми зібрали нижче.

Десять дрібних деталей нашої зовнішності, які видають вік, та як це попередити

Що видає вік - 10 малопомітних деталей зовнішності. Фото: cdn.iz.ru

1. Вії.

З віком зменшується рівень гормону естрогену. Від цього страждає не тільки шкіра та волосся на голові, а й вії. Вони стають рідкими та ламкими. Аби попередити випадіння вій, варто користуватися поживними сиворотками. Окрім того, до самих вій потрібно тендітніше ставитися — вчасно змивати макіяж, не терти часто очі та не травмувати їх завивкою чи нарощенням.

2. Брови.

Зменшення естрогену впливає і на брови, які роблять наше обличчя виразним та додають особливості. Проте з цією проблемою можна справитися, використовуючи натуральні олії, фарбу та косметику для брів. Можна скористатися і послугами б'юті-майстрів.

3. Волосся.

З часом волосся не тільки сивіє, а й втрачає свою еластичність, структуру та густоту. Щоб волосся якомога довше залишалося здоровим, варто ретельно за ним доглядати. Для цього існують різноманітні маски, кондиціонери та процедури живлення.

4. Ніс.

Через закони фізики, а саме гравітацію, ніс збільшується та опускається до низу. Це природно, проте не завжди естетично. Щоб відтягнути цю проблему, можна робити йогу для обличчя. Окрім того, скорегувати форму носу можна й завдяки контурингу та косметиці.

5. Губи.

Губи також зазнають змін через деякий час. З віком вони стають тоншими, а їх контур розпливається. На стан губ впливають і зовнішні фактори такі, як ультрафіолет. Щоб захистити цю частину обличчя, варто використовувати бальзами та гігієнічні помади. До того ж в салонах краси є безліч процедур, які підкреслять красу та контур губ.

6. Таз.

З віком таз стає вужчим. На жаль, з цією проблемою боротися дуже важко. Єдиний вихід — зберігати здоров'я кісток та правильно повноцінно харчуватися, вживаючи продукти з високим вмістом білка і кальцію. Допоможе в цьому випадку і фізичне навантаження.

7. Ступні.

З часом ступні стають грубішими. Шкіра на них стягується та сушиться. Це достатньо добре видно неозброєним оком. Аби зберегти молодість ніг, варто регулярно використовувати зволожувальний крем.

8. Коліна.

На цій частині тіла шкіра розтягується найраніше. Окрім того, з віком коліна слабшають та починають боліти. Омолодити коліна не вдасться, проте зміцнити їх можна завдяки активному способу життя та фізичним навантаженням.

9. Пахви.

Пахви також видають наш вік. Шкіра на цій ділянці тіла дуже чутлива. Проте можна натренувати м'язи плечей та підтягнути цю зону.

10. Зіниці.

М'язи, які відповідають за роботу та рух наших очей з часом слабшають та зменшуються. Це помічає не тільки людина, яка має проблеми з очима, а й оточуючі. Зберегти такий зір, як в молодості, на жаль, не вийде, проте можна тренувати м'язи, правильно харчуватися та проходити вчасно обстеження аби якнайдовше зберегти свої зіниці.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, чи можна буде розважитися під час адаптивного карантину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини