Головна Новини Дозвілля секс Секс як в кіно: п'ять цікавих ідей з Голлівуду
commentss НОВИНИ Всі новини

Секс як в кіно: п'ять цікавих ідей з Голлівуду

Ці ідеї від героїв кінофільмів внесуть більше фарб у ваше сексуальне життя

3 червня 2020, 12:43 comments4947
Поділіться публікацією:

Сексуальні сцени можна удосталь побачити в голлівудських фільмах. Іноді навіть вони трапляються там занадто часто, що викликає протест з боку різних поборників моралі. Найчастіше ці сцени не мають нічого спільного з реальним життям і втілити такі ідеї не так вже і просто. Але є кілька базових моментів, на які можна звернути увагу і при нагоді спробувати.

Секс як в кіно: п'ять цікавих ідей з Голлівуду

Дівчина в чоловічій сорочці

Дівчина часто виходить з душу в чоловічій сорочці і від цього виглядає ще фантастичнішою. Чому б не обіграти цей кіношний трюк?

Секс в автомобілі

Герої голлівудських кінофільмів дуже часто займаються сексом в машині, не витримавши до приїзду в квартиру або готель. Іноді вони цим займаються на ходу, чого повторювати не варто. Краще зупинитися в лісі, на узбіччі дороги або в будь-якому іншому темному місці. Секс в автомобілі подарує неймовірні відчуття.

Секс при свічках

Вогники свічок або полум'я багаття наводять на філософські думки. Відразу хочеться багато любові, ласки і романтики. У випадку зі свічками тіні на стіні додають романтики і бажання.

Дзеркало для сексу

У голлівудських фільмах часто можна побачити дзеркало на стіні або стелі спальні. Це дуже сексуально — побачити себе або дівчину в відображенні. Дзеркала вносять родзинку в секс. Це наче дивитися еротичний фільм з тобою і твоєю дівчиною у головній ролі.

Секс на кухонному столі

Не перерахувати випадків, коли герої Голлівуду зайнялися сексом на звичайному кухонному столі. Може тобі і твоїй коханій настав час зайнятися цим прямо на кухні, змітаючи все навколо. Пам'ять про цю витівки залишиться з вами надовго і ви обоє будете посміхатися при спогаді про неї.

Такі пустощі від голлівудських кінозірок можуть додати фарб вашому сексуальному життю. Також видання "Коментарі" розповість, як правильно займатися сексом в лісі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини