Головна Новини Дозвілля секс Секс під час спеки: кілька порад на літо
commentss НОВИНИ Всі новини

Секс під час спеки: кілька порад на літо

Спекотна погода не перешкода для хорошого і романтичного сексу

9 червня 2020, 11:13 comments1332
Поділіться публікацією:

Погода на вулиці стає все більш спекотною. Це стало справжнім викликом для багатьох закоханих пар, адже далеко не всі в захваті від занять сексом в спеку, коли плотські втіхи більше нагадують пітливу метушню. Але навіть у цій важкій ситуації є кілька варіантів, які допоможуть тобі і твоїй коханій сповна насолодитися хорошим сексом.

Секс під час спеки: кілька порад на літо

Заморожений секс
Візьми в холодильнику формочку з кубиками для льоду. Вони можуть стати в нагоді, коли тобі хочеться сексу, а на вулиці спека. Проведи шматочками льоду по тілу подруги. Потім проведи язиком по залишеній льодом доріжці. Це охолодить її і додасть бажання. Потім можна помінятися ролями і крижана доріжка з'явиться на твоєму тілі.
Душевний секс
Також можна насолодитися прохолодним душем, не поспішаючи намилюючи і погладжуючи один одного. Це корисно для кровообігу і тіло буде краще готове до подальших плотських утіх. Повеселіться у ванній, наповненій холодною водою. До речі, і туди можна кинути кілька кубиків льоду.
Швидкий секс
Швидкий секс є оптимальним, коли йдеться про спекотну погоду. Тут більше всього підійдуть позиції, коли вона спирається на стілець або стіл, а ти прилаштовуєшся ззаду. У спеку це хороше рішення, оскільки контакт ваших спітнілих тіл мінімальний. Також можна вдатися до оральних пестощів.
Ці нехитрі поради дозволять насолодитися сексом навіть у спеку. Також видання "Коментарі" розповість про п'ять цікавих ідей для сексу з Голлівуду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини