Головна Новини Дозвілля секс Не в ліжку: 4 кращих місця для гарячого сексу вдома
commentss НОВИНИ Всі новини

Не в ліжку: 4 кращих місця для гарячого сексу вдома

Секс в спальні, навіть пристрасний, може набриднути

4 листопада 2020, 14:05 comments1548
Поділіться публікацією:

Якщо хочете урізноманітнити своє сексуальне життя і привнести в нього нові яскраві відчуття, тоді виходьте за межі спальні й розширюйте географію своїх сексуальних утіх. Ось кілька місць, які вам у цьому допоможуть.

Не в ліжку: 4 кращих місця для гарячого сексу вдома

На столі

Можна в пориві пристрасті змахнути зі столу всі речі, як часто роблять це в фільмах, і зайнятися пристрасним сексом. Стіл ідеально підходить для пози метелика — однієї з варіацій місіонерської позиції.

Підвіконня

Ще одне чудове місце, щоб піддатися пристрасті, вийшовши за межі спальні. Жінка може спертися на підвіконня і вигнути спину, немов кішечка. І чим більше прогин, тим яскравіше відчуття. Партнер, природно, повинен влаштуватись до вас ззаду.

На пральній машинці

Чому б не додати до планового великого прання трохи "перчика"? Жінка може сісти на пральну машину та обхопити коханого ногами або ж закинути одну йому на плече для отримання більшого задоволення. До слова, машинку можна включити на режим віджиму, тоді вона буде вібрувати та прискорить оргазм.

На кріслі

Вельми зручне місце, щоб зайнятися жарким сексом. Жінка може осідлати свого партнера і почати плавні рухи, з кожним разом підсилюючи їх інтенсивність. А він, своєю чергою, за допомогою оральних ласк загострити її відчуття.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що робить секс більш приємним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини