Головна Новини Дозвілля секс Кросівки-ролики: Hermès представив новинку на літо
commentss НОВИНИ Всі новини

Кросівки-ролики: Hermès представив новинку на літо

Бренд випустив кросівки, які легко трансформуються в ролики

4 червня 2020, 17:20 comments1770
Поділіться публікацією:

Кросівки-ролики: Hermès представив новинку на літо

Відомий французький бренд Hermès вирішив здивувати своїх покупців не новими формами й кольорами, а новим рівнем дизайну. Компанія представила кросівки, які легко можна перетворити на ролики. Ця новинка стане ідеальним варіантом для літнього сезону.

Відомо, що унікальна система "2 в 1" працює за допомогою спеціальної платформи на колесах, яку можна швидко приєднати до взуття. Виготовлені кросівки з білої телячої шкіри, а їх підошва прикрашена кольоровим екзотичним малюнком. До підошві платформа кріпиться на роликах з дисками Krypto Impulse і металевою фурнітурою. В них можна з вітерцем прогулятися по парку, а потім за лічені секунди зняти нижню частину і заховати в рюкзак. Вартість такого взуття становить 4 450 доларів (близько 119 тис. гривень).

Новинка отримала назву Savana Dance і присвячена вона епосі диско. Також виробники відзначають, що таке взуття підійде як чоловікам, так і жінкам.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відомий бренд представив взуття з яблучної шкірки. Подивіться, як воно виглядає!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини