Головна Новини Дозвілля секс Датська журналістка зайнялася сексом під час інтерв'ю
commentss НОВИНИ Всі новини

Датська журналістка зайнялася сексом під час інтерв'ю

Луїза Фішер готувала матеріал про відновлення роботи розважального закладу

2 червня 2021, 23:03 comments4607
Поділіться публікацією:

Журналістка з Данії Луїза Фішер під час інтерв'ю у свінгер-клубі для Radio4 зайнялася сексом. Фрагмент ефіру був опублікований в Twitter радіостанції.

Датська журналістка зайнялася сексом під час інтерв'ю

Луїза Фішер (фото з відкритих джерел)

Як пише Bild, 26-річна Луїза Фішер готувала матеріал про відновлення роботи розважального закладу Swingland недалеко від Копенгагена після пом'якшення заходів з боротьби з коронавірусів. Журналістка питала гостей про їхні враження, і за її словами, не планувала інтимної близькості. Вона підійшла до гостей, які розмовляли біля бару, поставила кілька запитань, а потім вони перейшли на велике ліжко.

"Мені здалося, що люди в клубі свінгерів набагато ввічливіше один з одним, ніж, наприклад, в звичайних барах чи клубах", — зазначила Луїза.

Однак на записі чути стогони журналістки зі словами.

"Я думаю, це круто, коли наші репортери експериментують з іншого журналістикою", — зазначила програмний менеджер радіостанції Тіна Крагелунд.

У коментарі шведської телекомпанії SVT Крагелунд зазначила, що Radio4 "не боїться контакту з чимось настільки ж універсальним, як секс".

Як повідомляли раніше онлайн-магазин Fashion Nova поділився фото розкішної моделі в бікіні, яка неймовірно схожа на актрису Меган Фокс. Здається, у зірки з'явилася гаряча конкурентка. Бренд Fashion Nova і не підозрював, яку увагу викличе один з недавніх постів в Інстаграм, на якому ефектна брюнетка рекламує бікіні, передає Радіо Maximum. А все тому, що користувачів захопив не так купальник, як сама модель.

Блакитноока красуня не просто має схожі риси обличчя і зачіску, а й апетитні форми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини