Головна Новини Дозвілля саморозвиток Відмовки, які заважають вивченню іноземних мов
commentss НОВИНИ Всі новини

Відмовки, які заважають вивченню іноземних мов

Щоб вивчити іноземну мову потрібно лише бажання і мотивація

15 червня 2020, 15:15 comments1134
Поділіться публікацією:

Погодьтеся, що знання англійської або іншої іноземної мови дає нам багато перева – від роботи в якійсь міжнародній компанії, до вільного спілкування з людьми за кордоном. Але не всім успішно вдається освоїти іншу мову. І всьому виною прості помилки, в які ми звикли вірити.

Відмовки, які заважають вивченню іноземних мов

Вивчення мови — складне завдання

Вивчати іншу мову не складніше, ніж будь-який інший предмет. Головне тут — ваше бажання. Знадобиться певний час, систематичні заняття за обраною методикою, і вже через півроку ви відчуєте успіхи в розумінні раніше незнайомої вам мови.

Немає схильності до мов

Хто це сказав і за якими ознаками визначив? Може не бути поетичного таланту, але вивчення мови вимагає лише стимулу і наполегливості, і великою мірою є технічним процесом. Адже не дарма в прикордонних регіонах держав жителі масово володіють декількома мовами.

Необхідно говорити, щоб вивчити мову

Маленька дитина не відразу говорить і слухає. Ви в подібній ситуації, слухаючи музику і аудіозаписи, передачі і фільми, включаєте підсвідоме запам'ятовування. Прослуховування треба поєднувати з планомірними заняттями, записуючи в особистий словничок всі незнайомі слова. Підтримувати розмову, заучивши десяток фраз, неможливо. Необхідно розбиратися в граматиці, тоді пам'ять підкаже в побудові фраз на слух.

Не вистачає часу на навчання

Рішення полягає у раціональному плануванні дня. Якщо ви складете графік справ і занять на добу, то з подивом виявите приховані резерви часу. У ряді випадків брак часу — відмовка, і частіше тому, що ви недостатньо мотивовані до навчання.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як легко вивчити з дитиною англійську мову. Візьміть на замітку!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини