Головна Новини Дозвілля саморозвиток П'ять простих звичок, які можуть врятувати життя
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять простих звичок, які можуть врятувати життя

Завдяки цим звичкам ви будете готові до будь-якої ситуації

13 грудня 2020, 16:25 comments1123
Поділіться публікацією:

Ми живемо в неспокійний час, тому багато людей постійно відчувають страх, настороженість або небезпеку. Життя досить непередбачуване, тому варто знати, як діяти в тій чи іншій ситуації. А допоможуть вам у цьому такі поради.

П'ять простих звичок, які можуть врятувати життя

які звички можуть врятувати життя | фото: freepik

Ключі, гроші, заряджений телефон

Це три речі, які ви повинні завжди брати з собою, якщо виходите з дому. Гроші можуть врятувати практично в будь-якій ситуації, як і телефон, адже в разі якоїсь небезпеки або інциденту ви можете зателефонувати потрібним людям. А ключі надають впевненість в тому, що ви в будь-який момент можете повернутися додому.

Вибачайтеся, якщо ви зіткнулися з кимось

Завжди потрібно вибачатися перед людиною, яку ви випадково штовхнули й навіть, коли впевнені, що це не ваша вина. Робити це потрібно не тільки заради ввічливості. Річ у тому, що ви не знаєте цю людину, і того, як вона може відреагувати на цю ситуацію. Може у неї є з собою ніж, пістолет, а може вона під дією наркотичних речовин. Просте вибачення допоможе вам уникнути серйозної небезпеки.

Завжди знаходите мінімум 3 виходи

Куди б ви не прийшли (торговий центр, концерт, офісна будівля, аеропорт) постарайтеся очима пробігтися і знайти три виходи з приміщення. І запам'ятайте, який з них знаходиться ближче до вас. Це міра безпеки на випадок якоїсь небезпечної ситуації. Якщо ви будете знати, де вихід, то будете менше схильні до паніки.

Розвивайтеся фізично

Кожній людині потрібно розвивати свою витривалість і гнучкість, адже в якихось ситуаціях це може зіграти вирішальну роль. Наприклад, коли потрібно самостійно вибратися з будівлі або транспорту, або схопитися і висіти на якомусь виступі. Міцне захоплення і підготовлені м'язи кистей дозволять протриматися стільки, скільки знадобиться.

Вивчайте нову інформацію

Необхідно завжди піклуватися про свою безпеку, тому сходіть на спеціальні курси або почитайте наукову літературу. Розвивайтеся, почитайте, як потрібно поводитися в якихось стресових ситуаціях і т. д. Добре, якщо ця інформація ніколи не знадобиться, але обізнаним і підготовленим потрібно бути завжди.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які круті винаходи можуть врятувати життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини