Головна Новини Дозвілля саморозвиток 15 речей, яким треба сказати «Ні» в 2021 році
commentss НОВИНИ Всі новини

15 речей, яким треба сказати «Ні» в 2021 році

Ви чули знамениту цитату про те, що говорити «ні» іноді важливіше, ніж сказати «так»? Ідея полягає в тому, що слово «так», сказане несуттєвим речам, зрештою, заважає нам присвятити всю увагу тому, на чому ми дійсно повинні зосередитися

24 грудня 2020, 10:45
Поділіться публікацією:


15 речей, яким треба сказати «Ні» в 2021 році

Фото: retail.ru

Ви помічаєте, як ваші "так" повільно, але вірно, перемагають вас? Ви настільки зайняті, що нічого не робите добре? Бракує часу на себе? Психологи рекомендують почати говорити "ні" набагато більше в наступному році. Почніть з:

Батьківська спальня — місце сну для всіх. Настав час переглянути таку стратегію. Навчіть малюка спати у своєму ліжку, а ваша спальня — місце тільки для подружжя.

Пропуск сніданку. Ваші діти завжди нагодовані вранці. А ви? Порція кофеїну — не береться до уваги!

Почуття провини, якщо ви запізнилися. Всі спізнюються — ви не самотні! 

Нав'язлива перевірка листів на пошті і в соціальних мережах. В цьому році встановіть більше кордонів навколо вашого особистого часу.

Відповідати своєму чоловікові, що у вас немає часу, щоб поговорити. Якщо ваш чоловік здається дратівливим, коли повернувся з роботи додому, ви можете просто передати йому дитину і вискочити за двері, щоб зробити будь-які справи. Додайте більше "ми" до списку справ у 2021 році.

Займатися сексом після 11 години вечора. Після того, як все помито, прибрано і діти сплять — ви готові просто без сил падати у ліжко. Поговоріть зі своїм чоловіком про те, як і коли вам краще приділити час один одному, щоб секс був в радість не тільки для нього.

Задовольняти примхи дітей за допомогою курячих нагетсів і картоплі фрі.

Працювати на добровільних засадах у школі дитини. Мінімізуйте громадську роботу в наступному році, скажіть "ні" і відчуйте дивовижне полегшення.

Вечеряти після 9 години вечора. Ще одна звичка, від якої необхідно відмовитися.

Дозволяти дітям встати після того, як вони лягли спати. Ваші діти ніколи не припинять вставати по ночах, якщо ви їм це дозволяєте.

Робити за дітей те, що вони в змозі зробити самостійно. Пообіцяйте собі менше няньчити свого 8-річного сина в наступному році.

Дозволити дітям ходити в ванну разом з вами. Введіть політику "закритих дверей" у своїй родині, навчивши дітей поняттю особистого простору.

Не контролювати час біля телеекранів. Експерти не рекомендують дітям проводити біля екранів понад 90 хвилин на день. Прийшов час ввести нове правило в режим дня для кожного члена сім'ї.

Створювати жорсткий дискомфорт заради досконалості. Світ не перевернеться, якщо ви не пришиєте зайву сніжинку на новорічний костюм своєї дочки. Завжди враховуйте не лише інтереси дітей, а й свої можливості!

Жертвувати своїм здоров'ям. Не варто нехтувати своїм здоров'ям — навчіться любити себе!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

мила

24 грудня 2020, 10:59

вы действительно думаете, что кто-то будет читать такую примитивную ересь?


Новини